Ομάδα ανηλίκων 14 και 15 ετών επιτέθηκε την Δευτέρα το μεσημέρι σε 16χρονο στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου με έναν εξ αυτών να καταγράφει σε βίντεο με το κινητό του την άγρια επίθεση.
Η αστυνομία συνέλαβε έναν 15χρονο καθώς και τους γονείς του για παραμέληση ανηλίκου ενώ είναι σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό και των άλλων νεαρών που έχουν ταυτοποιηθεί.
Σύμφωνα με την αστυνομία ο 15χρονος συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και για μη έκδοση δελτίου ταυτότητας.
Σε βάρος 4 ανηλίκων ( 2 ημεδαπών, 14 και 15 ετών και 2 αλλοδαπών, 14 και 15 ετών), που ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται ως συνεργοί του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για –κατά περίπτωση- επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Οι πέντε ανήλικοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τον 16χρονο ημεδαπό στο κεφάλι, με γροθιές και ξύλινο αντικείμενο. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ο 14χρονος αλλοδαπός βιντεοσκοπούσε το συμβάν.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ