mixailidou
Το μήνυμά της Υφυπουργού Παιδείας, Δόμνας Μιχαηλίδου, για την ανακοίνωση των βάσεων και τους μαθητές

Ανάρτηση με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστήμια, έκανε η υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Δόμνα Μιχαηλίδου.
 
Όπως ανέφερε, «Μία συναρπαστική αρχή! Αυτό μας έρχεται στο μυαλό με την ανακοίνωση των βάσεων. Ένας νέος δρόμος που σας καλεί να τον περπατήσετε με όρεξη κι ορμή μεγάλη! Είναι το διάβασμα, η γνώση, οι ακαδημαϊκοί. Είναι οι εξετάσεις και οι εργασίες. Είναι όμως και πολλά περισσότερα. Είναι οι φιλίες με συμφοιτητές και συμφοιτήτριες από όλη τη χώρα, τα ταξίδια, οι γεύσεις, οι εικόνες και τα ακούσματα! Είναι οι συχνές ολονύχτιες συζητήσεις, οι συμφωνίες αλλά και οι διαφωνίες. Είναι η μουσική και οι ιδέες που θα γεννηθούν ξαφνικά στα φοιτητικά δωμάτια». 

Συμπλήρωσε λέγοντας «ένα μεγάλο μπράβο. Στην καθεμία και στον καθένα ξεχωριστά. Για την προσπάθεια, την επιμονή και την υπομονή, τον κόπο, τη δύναμη, το πείσμα και την ενέργεια. Ένα μεγάλο μπράβο στους εκπαιδευτικούς και άλλο ένα στους γονείς που ήταν και είναι εκεί. Πάντα υποστηρικτικοί, δοτικοί, ανιδιοτελείς.

Η δική μου ευχή; Να προχωρήσετε μπροστά χωρίς φόβο, προκαταλήψεις και αναστολές. Καλή αρχή μέσα από την καρδιά μου!»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/02

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γλυκό
Γιατί θέλουμε γλυκό μετά το φαγητό;
Οι Γερμανοί επιστήμονες έχουν ανακαλύψει τον λόγο που πάντα θέλουμε γλυκό στο τέλος του γεύματος, ακόμη κι αν το στομάχι μας είναι γεμάτο.
Γιατί θέλουμε γλυκό μετά το φαγητό;
ρύζι2410
Πόσο καιρό μπορεί να παραμείνει το μαγειρεμένο ρύζι στο ψυγείο χωρίς κίνδυνο
Το ρύζι είναι μία από τις συνηθέστερες αιτίες τροφικής δηλητηρίασης, με συμπτώματα όπως ναυτία, διάρροια και εμετό, τα οποία συνήθως υποχωρούν σε 24...
Πόσο καιρό μπορεί να παραμείνει το μαγειρεμένο ρύζι στο ψυγείο χωρίς κίνδυνο