Thumbnail
Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονιας

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί, σήμερα Δευτέρα, ο 53χρονος που κατηγορείται για τον βάναυσο ξυλοδαρμό της συζύγου του στη Λάρισα, μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε την Παρασκευή, ώστε να ετοιμάσει την απολογία του.

 Ο 53χρονος δράστης κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Η γυναίκα φέρει βαρύτατα τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της.

«Αυτό δεν ήταν ξυλοδαρμός, πήγε να τη δολοφονήσει»

«Αυτό δεν ήταν ξυλοδαρμός, πήγε να τη δολοφονήσει». Με αυτά τα λόγια περιγράφει ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Γιώργος Καλλιακμάνης τον απίστευτης αγριότητας ξυλοδαρμό της 43χρονης αστυνομικού στη Λάρισα από τον σύζυγό της.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα του είχε ζητήσει να χωρίσουν και μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε κατέληξε στο νοσοκομείο Λάρισας με, μεταξύ άλλων, ρήξη νεφρού.

«Την χτύπησε τόσο άγρια. Δύο ώρες την χτυπούσε, γέμισε αίματα, ήταν γεμάτο αίματα το σπίτι. Σώθηκε γιατί η Άμεση Δράση ήρθε και τον έπιασε επ΄αυτοφώρω να την σέρνει από τα μαλλιά και να προσπαθεί να την βγάλει έξω από την μπαλκονόπορτα. Είχε πάρει τηλέφωνο μια περίοικος την Aστυνομία. Απ’ ότι είπε παλιά την απειλούσε, δεν είχε ξαναμπεί στη διαδικασία να την χτυπήσει αλλά αυτή τη φορά το έκανε. Αυτό δεν ήταν ξυλοδαρμός, πήγε να την δολοφονήσει. Την χτύπαγε ακατάπαυστα στο πρόσωπο, στην κοιλιακή χώρα, της έκανε ζημιά στη σπλήνα, στο νεφρό. Αν δεν έφταναν έγκαιρα οι άνδρες της Άμεσης Δράσης δεν θα ζούσε η κοπέλα, θα την είχε σκοτώσει» είπε μιλώντας στο OPEN.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 01/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

open eu
Συμμαχία OpenEU: Το πρώτο βήμα για τη δημιουργία Πανευρωπαϊκού Ανοικτού Πανεπιστημίου
Η OpenEU είναι μία από τις 14 νέες συμμαχίες, που έλαβαν χρηματοδότηση στο πλαίσιο της τελευταίας πρόσκλησης υποβολής προτάσεων της Ευρωπαϊκής...
Συμμαχία OpenEU: Το πρώτο βήμα για τη δημιουργία Πανευρωπαϊκού Ανοικτού Πανεπιστημίου