ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΣ
Το μηχάνημα ξαφνικά άρχισε να λειτουργεί και ρούφηξε την άτυχη γυναίκα και το κρεβάτι.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε νοσοκομείο των ΗΠΑ , όταν ένας μαγνητικός τομογράφος... ρούφηξε στην κυριολεξία μία νοσοκόμα μαζί με το κρεβάτι ενός ασθενή.

Το ατύχημα όπως αναφέρει η New York Post στο ιατρικό κέντρο Redwood City στην Καλιφόρνια, ενώ ήρθε τώρα στη δημοσιότητα καθώς ολοκληρώθηκε η εσωτερική έρευνα.

Η νοσοκόμα Ainah Cervantes μπήκε στον χώρο του μαγνητικού τομογράφου προκειμένου να εξυπηρετήσει έναν ασθενή, ο οποίος βρισκόταν στο κρεβάτι. Το μηχάνημα ξαφνικά άρχισε να λειτουργεί και ρούφηξε την άτυχη γυναίκα και το κρεβάτι.

 

Nurse crushed by accident with MRI machine

Σε δηλώσεις της η ίδια είπε πως «ένιωθα να με σπρώχνουν. Αν δεν πήγαινα προς τα πίσω που με τραβούσε εκείνη τη στιγμή, το κρεβάτι θα καρφώνονταν πάνω μου και θα με σκότωνε».

Ευτυχώς, η γυναίκα επέζησε του φριχτού ατυχήματος, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, επάνω στο σώμα της καρφώθηκαν δύο βίδες, ενώ υπέστη συντριπτικά κατάγματα και χρειάστηκε χειρουργείο αλλά και μήνες για να αναρρώσει.

Στοιχεία που γίνονται γνωστά αναφέρουν ότι το εν λόγω ιατρικό κέντρο έχει παρελθόν με τέτοια ατυχήματα, καθώς το 2015 ο τομογράφος είχε ρουφήξει αναπηρικό αμαξίδιο, στο οποίο ευτυχώς δεν καθόταν κάποιος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα