Ομάδα διαδηλωτών έκαψε σημαία των ΗΠΑ στο ύψος του αμερικανικού προξενείου στη Θεσσαλονίκη, μετά την πορεία που πραγματοποιήθηκε για την 50ή επέτειο από την εξέγερση των φοιτητών στο Πολυτεχνείο.
«Πότε θα κάνει ξαστεριά» τραγουδούσαν εκατοντάδες πολίτες που πήραν μέρος στην πορεία.
Η πορεία
Η πορεία ξεκίνησε από την Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ, και μέσω των οδών Εγνατίας, Εθνικής Αμύνης, Τσιμισκή, Αριστοτέλους, Εγνατία, θα καταλήξει στο ΑΠΘ.
Εκατοντάδες διαδηλωτές, μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, σωματείων και φορέων -ανάμεσά τους και οι φυλακισθέντες και εξορισθέντες αντιστασιακοί- φοιτητές μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Παλαιστίνιοι, απέτισαν φόρο τιμής στους νεκρούς του Πολυτεχνείου, ενώ παράλληλα ζήτησαν «ελευθερία στο λαό της Παλαιστίνης».
«Από το Πολυτεχνείο μέχρι την Παλαιστίνη, οι λαοί κινούν τον τροχό της ιστορίας», «Τιμάμε το Πολυτεχνείο στο δρόμο του αγώνα», αναγράφεται σε πανό που κρατούν.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/03
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ