tempi_treno
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ | ΙΝΤΙΜΕ
Ποιοι ήταν παρόντες στη συνάντηση

Ραγδαίες είναι η εξελίξεις 1 χρόνο μετά από την τραγωδία στα Τέμπη, όπου κόστισε τη ζωή 57 ανθρώπων, κυρίως νέων.

Από την πρώτη στιγμή οι συγγενείς των θυμάτων μιλούσαν για ένα σοβαρό κενό που πρόκυπτε σχετικά με την πρωτοβουλία για το ζήτημα του «μπαζώματος» του σημείου όπου συνέβη το δυστύχημα στα Τέμπη. Μάλιστα επέμεναν ότι το σημείο της τραγωδίας «μπαζώθηκε» με πρόθεση πολιτικών προσώπων για να καταστραφούν στοιχεία, ισχυρισμό που απορρίπτει η κυβέρνηση.

Η άγνωστη σύσκεψη

Όπως προκύπτει από νέα στοιχεία που φέρνει στη δημοσιότητα το MEGA, το βράδυ της 3 ης Μαρτίου, έγινε μια άγνωστη μέχρι τώρα σύσκεψη, όπου συζητήθηκε το λεγόμενο «μπάζωμα».

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο τότε περιφερειάρχης Λάρισας, Κώστας Αγοραστός, ο τότε υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό, Χρήστος Τριαντόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Μεταφορών, Γιάννης Ξιφαράς αλλά και αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής αλλά και εκπρόσωπος της Hellenic Train.

Η πρόταση της πλήρους διαμόρφωσης του χώρου των Τεμπών υπήρξε με επίκληση την άμεση έναρξη των δρομολογίων των τρένων, όπως ειπώθηκε τότε, και έτσι ξεκίνησε από την επόμενη ημέρα η διαδικασία. Και ενώ έγινε όλη η διαδικασία μεταξύ 4ης και 6ης Μαρτίου τα δρομολόγια των τρένων ξεκίνησαν αργότερα και συγκεκριμένα στις 29 Μαρτίου. Ωστόσο ούτε ο κ. Αγοραστός είχε αναφέρει κάτι στο υπόμνημά του αλλά ούτε ο κ. Τριαντόπουλος είχε αναφέρει κάτι για αυτήν τη σύσκεψη στη Βουλή.

Μάλιστα σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, στελέχη της Πυροσβεστικής και της ΕΛΑΣΑ επιβεβαίωσαν τη συνάντηση.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/02

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γραφειο
Εισβολή κουκουλοφόρων στο Μαθηματικό ΕΚΠΑ: Ξεκινά εισαγγελική έρευνα για την επίθεση στον πρόεδρο του τμήματος Μαθηματικών
Εισαγγελική έρευνα για την επίθεση στον πρόεδρο του τμήματος Μαθηματικών του ΕΚΠΑ
Εισβολή κουκουλοφόρων στο Μαθηματικό ΕΚΠΑ: Ξεκινά εισαγγελική έρευνα για την επίθεση στον πρόεδρο του τμήματος Μαθηματικών
πλακι
Σκληρή απάντηση Πλακιά σε Βορίδη - «Βάζετε και τον εαυτό σας στο κάδρο των ευθυνών»
«Πιο τίμιο να κοιτάξετε τη δουλειά σας παρά να προσπαθείτε να μειώσετε όλους εμάς», λέει ο Πλακιάς στο Βορίδη
Σκληρή απάντηση Πλακιά σε Βορίδη - «Βάζετε και τον εαυτό σας στο κάδρο των ευθυνών»