aksiologisi
«Η αμετροέπεια και το ψέμα έχουν κοντά πόδια δυστυχώς για την ΔΗΣΥ Λασιθίου», τονίζουν οι εκπαιδευτικοί της Ενωτικής Κίνησης Εκπαιδευτικών και του Αυτόνομου Δικτύου Εκπαιδευτικών

Για «κατήφορο χωρίς τέλος» κατηγορούν τη ΔΗΣΥ Λασιθίου η Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών και το Αυτόνομο Δίκτυο Εκπαιδευτικών.

Μέσα από κοινή τους ανακοίνωση καταδικάζουν τη «διγλωσσία, το ψέμα και την αμετροέπεια του πρώην Προέδρου του Συλλόγου, ο οποίος την ώρα που εκπαιδευτικοί αρνούνταν την αξιολόγηση, ο ίδιος  άλλα έλεγε μπροστά τους  κι άλλα έκανε πίσω από την πλάτη τους»

«Δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει τη στάση στελεχών της ΔΗΣΥ, όπως μέλος του Συλλόγου Μεραμβέλλου Οροπεδίου και μέλος του ΔΣ της  ΔΟΕ που σε σχολείο του Αγίου Νικολάου αντί να προασπιστεί συνάδελφο και να οριοθετήσει τη διευθύντρια (μέλος της ΔΗΣΥ) που πίεζε συναδέλφους να υπαναχωρήσουν στην εσωτερική αξιολόγηση, έβαλε στο στόχαστρο συνάδελφο που εφάρμοζε τις θέσεις της ΔΟΕ. Δεν απέχει πολύ η στάση μέλους του ΔΣ του ΣΕΠΕ Μεραμβέλλου – Οροπεδίου, που ενώ όλος ο Σύλλογος Διδασκόντων σχολείου ψήφιζε Ενιαία Κείμενα, εκείνη έδινε αγώνα για την εφαρμογή της», τονίζουν χαρακτηριστικά.

Aναλυτικά

Η αμετροέπεια και το ψέμα έχουν κοντά πόδια δυστυχώς για την  ΔΗΣΥ Λασιθίου. 

Κατήφορος χωρίς τέλος η ΔΗΣΥ η οποία βρίσκεται εγκλωβισμένη στην αμετροέπεια και στο ψέμα. Ως Ενωτική Κίνηση είμαστε πιστοί στα έργα και στα λόγια μας. Η συμμετοχή στην ατομική αξιολόγηση δεν ψέγεται και ως αιρετοί υπερψηφίζουμε και στηρίζουμε τη μονιμοποίηση των συναδέλφων. Καταδικάζουμε τη διγλωσσία, το ψέμα και την αμετροέπεια του πρώην Προέδρου του Συλλόγου, ο οποίος την ώρα που  συνάδελφοι αρνούνταν την αξιολόγηση, ο ίδιος  άλλα έλεγε μπροστά τους  κι άλλα έκανε πίσω από την πλάτη τους. 

Η συμμετοχή στην αξιολόγηση είναι δικαίωμα του συναδέλφου, το ψέμα όχι!

Δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει τη στάση στελεχών της ΔΗΣΥ, όπως μέλος του Συλλόγου Μεραμβέλλου Οροπεδίου και μέλος του ΔΣ της  ΔΟΕ που σε σχολείο του Αγίου Νικολάου αντί να προασπιστεί συνάδελφο και να οριοθετήσει τη διευθύντρια (μέλος της ΔΗΣΥ) που πίεζε συναδέλφους να υπαναχωρήσουν στην εσωτερική αξιολόγηση, έβαλε στο στόχαστρο συνάδελφο που εφάρμοζε τις θέσεις της ΔΟΕ. Δεν απέχει πολύ η στάση μέλους του ΔΣ του ΣΕΠΕ Μεραμβέλλου – Οροπεδίου, που ενώ όλος ο Σύλλογος Διδασκόντων σχολείου ψήφιζε Ενιαία Κείμενα, εκείνη έδινε αγώνα για την εφαρμογή της. 

Το ψέμα έχει κοντά πόδια. Κανείς δεν μπορεί να κοροϊδέψει πολλούς για πολύ καιρό. Αυτό κατέστη σαφές στην εκλογική διαδικασία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Μεραμβέλλου-Οροπεδίου, όπου οι συνάδελφοι γνωρίζοντας τα παραπάνω,  έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα καταρρακώνοντας τη ΔΗΣΥ. Καλό είναι λοιπόν οι συνάδελφοι της ΔΗΣΥ να κάνουν μια εσωτερική αποτίμηση και να αποδεχθούν την προτίμηση των συνάδελφων προς την Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών, αναδεικνύοντάς την πρώτη με αυτοδυναμία και στους τρεις Συλλόγους Εκπαιδευτικών του νομού Λασιθίου.

Δεν ακολουθούμε στην κατρακύλα που επέλεξαν και θα τους ευχηθούμε καλή συνέχεια και καλό καλοκαίρι.

Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών – Αυτόνομο ΔΙΚΤΥΟ Εκπαιδευτικών

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 30/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pirosvestiki
Φωτιά τώρα στην Άνδρο
Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής στην Άνδρο
Φωτιά τώρα στην Άνδρο
trimperis
Πρόταση του Ομότιμου Καθηγητή Φυσικής Γ.Τριμπέρη για τα πτυχία που αναγνωρίζονται ως Integrated Master
Ένα αναβαθμισμένο 5ετές Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών θα δώσει ισχυρότερα εφόδια
Πρόταση του Ομότιμου Καθηγητή Φυσικής Γ.Τριμπέρη για τα πτυχία που αναγνωρίζονται ως Integrated Master