paidaki
Ένα αξιολάτρευτο κορίτσι έδωσε χθες μια ξεκαρδιστική συνέντευξη στο BBC

Ένα γλυκύτατο κορίτσι έδωσε χθες μια ξεκαρδιστική συνέντευξη στο BBC, ενώ περίμενε στην ουρά με τους γονείς της για το Φεστιβάλ Γκλαστονμπέρι, και αποκάλυψε ότι έχει έναν κρυφό φίλο.

Το κοριτσάκι, που σήμερα γίνεται έξι ετών, είχε φτάσει στο Worthy Farm μαζί με 200.000 κόσμο που άρχισαν να στήνουν τις σκηνές τους στο Πίλτον του Σόμερσετ. 

Μιλώντας στο BBC, το παιδί ανακοίνωσε στον δημοσιογράφο «Έχω κάτι τρελό να σου πω… Έχω αγόρι». Ο δημοσιογράφος, ενθουσιασμένος από την αποκάλυψη, τη ρώτησε ποιο είναι το όνομά του και στη συνέχεια ρώτησε τους γονείς αν τον εγκρίνουν. «Είναι “όχι” από εμένα», είπε αστειευόμενος ο πατέρας, ενώ η μαμά της μικρής έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι πρόκειται για γλυκύτατο παιδί και ότι είναι καλοί φίλοι με την κόρη της.

Η συνέντευξη έγινε ακόμα πιο αστεία όταν η μικρή, που είχε πάρει φόρα, δήλωσε στις κάμερες ότι ο μπαμπάς της της είπε ότι θα τον έκλεινε σε έναν πύργο.

Το viral βίντεο με την αποκάλυψη του μικρού κοριτσιού

Η αξιολάτρευτη στιγμή προβλήθηκε στο BBC Breakfast, εν όψει του ετήσιου φεστιβάλ του Glastonbury στο Σόμερσετ, που θα διαρκέσει από τις 26 Ιουνίου έως τις 30 Ιουνίου φέτος. Στο φεστιβάλ συγκεντρώνονται περίπου 200.000 θεατές απ’ όλο τον κόσμο για να παρακολουθήσουν μερικούς από τους πιο δημοφιλείς μουσικούς. Φέτος, το line-up περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τους Dua Lipa, ColdPlay, SZA και Shania Twain.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 30/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pada
ΠΑ.Δ.Α.: Και τα 8 Τμήματα της Σχολής Μηχανικών αποκτούν τη δυνατότητα ένταξης σε Πολυτεχνική Σχολή
Kαι τα οκτώ Τμήματα της Σχολής Μηχανικών του ΠΑΔΑ αποκτούν τη δυνατότητα ένταξης σε Πολυτεχνική Σχολή, μετά και την έκδοση των σχετικών ΚΥΑ που...
ΠΑ.Δ.Α.: Και τα 8 Τμήματα της Σχολής Μηχανικών αποκτούν τη δυνατότητα ένταξης σε Πολυτεχνική Σχολή