rouxa_aploma
Οι συμβουλές αεροσυνοδού για ατσαλάκωτα και φρέσκα ρούχα σε κάθε ταξίδι

Μια αεροσυνοδός μοιράστηκε τα μυστικά της για να αποφύγουν οι ταξιδιώτες τα τσαλακωμένα ρούχα και το jet lag που μπορεί να χαλάσει τις διακοπές τους. Το ταξίδι μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό, αλλά ο χώρος αποσκευών σας είναι περιορισμένος. Δεν μπορείτε να πάρετε τα πάντα μαζί σας από το σπίτι.

Όμως, όταν το ταξίδι είναι η δουλειά σας, περνάτε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας μακριά από το σπίτι. Αυτό δυσκολεύει τη διατήρηση μιας προσεγμένης εμφάνισης, παρόλο που είναι ζωτικής σημασίας για τη δουλειά σας. Γι’ αυτό, μια αεροσυνοδός αποκάλυψε τα μυστικά της για να αντιμετωπίσει μερικές από τις αναποδιές που προκύπτουν όταν «στριμώχνετε τη ζωή σας σε μια μικρή βαλίτσα».

Οι συμβουλές αεροσυνοδού για ατσαλάκωτα και φρέσκα ρούχα σε κάθε ταξίδι

Η υπάλληλος της KLM Royal Dutch Airlines μοιράστηκε ορισμένες συμβουλές για διάφορα ζητήματα, από την καταπολέμηση του jet lag έως την αποφυγή των τσαλακωμένων ρούχων όταν δεν έχετε σίδερο. Σε ένα βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 4.700 likes, μεταφέρει τα ρούχα στο μπάνιο πριν τα διπλώσει πάνω στο καλοριφέρ. «Θέλετε να σιδερώσετε τα ρούχα σας χωρίς να χρησιμοποιήσετε σίδερο;», αναφέρει στην λεζάντα της ανάρτησής της.

«Ο ατμός από το ζεστό ντους κάνει το σιδέρωμα γρήγορο και εύκολο». Ωστόσο, τα τσαλακωμένα ρούχα μπορεί να είναι μόνο ένα μέρος των προβλημάτων που προκαλεί η βαλίτσα σας. Ο τρόπος που τοποθετείτε τα ρούχα στην βαλίτσα μπορεί να τα κάνει να χάσουν την φρεσκάδα τους. «Τοποθετώντας ένα αποσμητικό ρούχων ανάμεσα σε κάθε στρώση ρούχων μέσα στην βαλίτσα μπορεί να βοηθήσει να διατηρηθούν φρέσκα», αναφέρει η αεροσυνοδός.

@klm Be sure to check out the last hack if you need help with seat selections! 👶 #KLM #royaldutchairlines #travelhacks #packinghacks #flightattendant ♬ BORN FOR THIS - Foxxi

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 27/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

texniti-noymosyni
Tεχνητή νοημοσύνη: «Εισβάλλει» στην ψυχανάλυση - Οι αλγόριθμοι στη θέση του ψυχολόγου
Ο γνωστός ψυχίατρος Αντώνης Ντακανάλης είναι ένας εκ των πρωτοπόρων, που σκοπεύουν να φέρουν τους αλγορίθμους και τις νέες τεχνολογίες της τεχνητής...
Tεχνητή νοημοσύνη: «Εισβάλλει» στην ψυχανάλυση - Οι αλγόριθμοι στη θέση του ψυχολόγου