pethane
Το άγγελμα του θανάτου της έπεσε σαν “βόμβα” - Αφήνει πίσω της τα δύο της παιδιά

Σοκ προκαλεί στον Βόλο η είδηση του θανάτου μίας 44χρονης γυναίκας, που μεταδίδει το TheNewspaper.gr. Πρόκειται για την Κλέλια Αθανασοπούλου, Επιμελήτρια Α’ στο Μικροβιολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Βόλου.

Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο, όμως τελικά και παρά τις προσπάθειες, δεν τα κατάφερε.

Αφήνει πίσω της τα δύο της παιδιά. Το άγγελμα του θανάτου της έπεσε σαν “βόμβα” στους εργαζόμενους του “Αχιλλοπουλείου” και στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον.

Όπως αναφέρει το magnesianew.gr, η Κλέλια Αθανασοπούλου, από τα σχολικά της χρόνια ήταν μια κοπέλα γεμάτη χαμόγελο, αισιοδοξία και όνειρα. Μια αξιόλογη προσωπικότητα, που μέσα από τον τρόπο ζωής της υπήρξε παράδειγμα προς μίμηση για τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό της.

Τελείωσε ιατρική στο πανεπιστήμιο της Σιένα. Αγαπούσε το επάγγελμά της και μέχρι τελευταία στιγμή, που νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο, έλεγε σε συναδέλφους της να σηκωθεί από το κρεβάτι και να τους κάνει εκείνη την εφημερία, για να τους ξεκουράσει.

Μεγάλη της αδυναμία τα δυο της παιδιά, ο Οδυσσέας και ο Ιάσονας, που όσες ώρες κι αν δούλευε, πάντα θα τα διάβαζε, πάντα θα είχε χρόνο για εκείνα.

Αγαπούσε την μουσική και την λογοτεχνία, αγαπούσε την ίδια την ζωή. Οικογένεια, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι, είναι συγκλονισμένοι από τον θάνατό της. Όπως λένε, η Κλέλια ήταν ένα πλάσμα μοναδικό. Που έδωσε σε όλους αμέτρητα μαθήματα δύναμης και αξιοπρέπειας. Που ομόρφυνε την ζωή τους. Και που δεν πρόκειται ποτέ να την ξεχάσουν.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δασκαλοι
Η παραίτηση ενός διευθυντή σχολείου και η αστοχία της "είδησης" της παραίτησης
Εκπαιδευτική πολιτική που στρεβλώνει τις σχέσεις και μεταξύ των εκπαιδευτικών και με τα παιδιά, που μαραίνει την όποια ζωντάνια, αλήθεια, αυθορμησία,...
Η παραίτηση ενός διευθυντή σχολείου και η αστοχία της "είδησης" της παραίτησης