Ηράκλειο: Αυτός είναι ο 31χρονος καθηγητής που ασέλγησε σε μαθήτρια
Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου

Στη δημοσιότητα δίνονται, κατόπιν σχετικής εντολής του εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 31χρονου καθηγητή σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου, που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη.

Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Χλωρό του Κωνσταντίνου και της Όλγας που γεννήθηκε το 1993 στη Λάρισα. Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία της ανηλικότητας και του κοινωνικού συνόλου και την ανάγκη πραγμάτωσης της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Σε αυτό το πλαίσιο, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου τηλεφωνικά στους αριθμούς 2810 274070 και 2810 274258, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας και επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση έχει χρονική διάρκεια μέχρι τις 19-09-2024, σύμφωνα με την εισαγγελική Διάταξη. Πέραν αυτού του χρονικού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στον νόμο η διατήρηση ή και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Ο 31χρονος δάσκαλος έχει κριθεί προφυλακιστέος μετά την απολογία του. Ισχυρίστηκε ότι λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, η οποία επηρεάζει την αντίληψη και την συμπεριφορά του, ωστόσο οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακριτική και εισαγγελέα. Σύμφωνα με τοπικά μέσα, πρόκειται για 12χρονη με ειδικές ανάγκες.

Ο άνδρας συνελήφθη την Περασμένη Πέμπτη μετά από καταγγελία των γονιών του κοριτσιού, σύμφωνα με την οποία ο 31χρονος δάσκαλος μουσικής, με τον οποίο διατηρούσαν φιλικές σχέσεις, ενώ βρισκόταν στο σπίτι τους, προχώρησε σε ασελγείς χειρονομίες σε βάρος της κόρης τους. Οι κινήσεις του 31χρονου έγιναν αντιληπτές από άτομο του οικογενειακού περιβάλλοντος της μαθήτριας και άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

δασκαλος
δασκαλος

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

paralies3
Η λίστα με τις 16 παραλίες σε Αττική και Εύβοια που πρέπει να αποφύγετε
Αυτές είναι οι 16 παραλίες της Αττικής και της Εύβοιας που παρουσιάζουν υψηλά επίπεδα παθογόνων μικροοργανισμών
Η λίστα με τις 16 παραλίες σε Αττική και Εύβοια που πρέπει να αποφύγετε