λεωφορείο
Η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό έπειτα από περίπου 1 ώρα, με τους δράστες να παραμένουν άφαντοι μέχρι στιγμής

Ένα σκληρό περιστατικό σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής, μέσα σε λεωφορείο της γραμμής Αρτέμιδα – Νομισματοκοπείο στην περιοχή του Χαλανδρίου.

Μία 53χρονη γυναίκα μπήκε μέσα στο λεωφορείο από την αρχική στάση στον Άγιο Νικόλαο στην Αρτέμιδα, για να επιστρέψει στο σπίτι της. Μαζί επιβιβάστηκαν κι άλλα άτομα κι ανάμεσά τους, σύμφωνα με την καταγγελία, και μία ομάδα περίπου 20 ατόμων, άνδρες, γυναίκες αλλά και παιδιά.

Κάποιοι από αυτούς ήταν σε κατάσταση μέθης, κρατούσαν μπύρες στα χέρια έκαναν φασαρία και έβριζαν. Η γυναίκα ενοχλημένη τους έκανε μία παρατήρηση προκειμένου να σταματήσουν να φωνάζουν ενώ σύμφωνα με την καταγγελία, τα παιδιά έπαιζαν και μπάλα μέσα στο λεωφορείο.

Αυτοί αντέδρασαν, την έβρισαν, η γυναίκα ενημέρωσε την αστυνομία και συγκεκριμένα φαίνεται να κάλεσε το Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης όπου ανέφερε ότι υπάρχουν άτομα μέσα στο λεωφορείο που παρενοχλούν τον κόσμο. Η αστυνομία φαίνεται ότι πήγε στον Σταυρό της Αγίας Παρασκευής. Στήθηκε εκεί ένα μπλόκο. Έκαναν σήμα στον οδηγό του λεωφορείου.

Αυτός πιθανότατα δεν το αντιλήφθηκε ότι το σήμα έγινε σε αυτόν, δεν σταμάτησε και συνέχισε φτάνοντας μέχρι τον τερματικό σταθμό το Νομισματοκοπείο.

Εκεί ξεκίνησε η αποβίβαση των επιβατών και την ώρα που 53χρονη πήγε να κατέβει μια γυναίκα της επιτέθηκε φραστικά αρχικά λέγοντάς της εσύ κάλεσες την αστυνομία; Θα σε πάρουν τέσσερις από εδώ». Τη χτύπησε με χαστούκι και της άρπαξε από το χέρι το κινητό τηλέφωνο φεύγοντας στη συνέχεια μαζί με τους υπόλοιπους προς τον καταυλισμό που υπάρχει στην περιοχή.

Η γυναίκα μετά από περίπου μία ώρα πήγε στο αστυνομικό τμήμα, κατέθεσε το τι ακριβώς έχει συμβεί, προχώρησε στην καταγγελία της, έγιναν αναζητήσεις, δεν εντοπίστηκαν οι δράστες του συγκεκριμένου περιστατικού και τώρα οι αστυνομικοί επιχειρούν από κάμερες ασφαλείας να εντοπίσουν τα εμπλεκόμενα πρόσωπα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 23/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εγνατια
Ανατριχιαστικό βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο στην Εγνατία - Η στιγμή που η νταλίκα πέφτει πάνω σε αυτοκίνητα και διόδια
Η στιγμή της σύγκρουσης καταγράφηκε σε βίντεο
Ανατριχιαστικό βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο στην Εγνατία - Η στιγμή που η νταλίκα πέφτει πάνω σε αυτοκίνητα και διόδια
τουρι
Αυξημένη κατά 5,4% η τουριστική κίνηση το πρώτο δίμηνο του 2025 - 1,5 εκατομμύριο ταξιδιώτες επισκέφτηκαν την Ελλάδα
Την ίδια περίοδο του 2024, ο αριθμός ήταν ελαφρώς μικρότερος, στους 1,45 εκατομμύρια ταξιδιώτες
Αυξημένη κατά 5,4% η τουριστική κίνηση το πρώτο δίμηνο του 2025 - 1,5 εκατομμύριο ταξιδιώτες επισκέφτηκαν την Ελλάδα