λεωφορείο
Η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό έπειτα από περίπου 1 ώρα, με τους δράστες να παραμένουν άφαντοι μέχρι στιγμής

Ένα σκληρό περιστατικό σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής, μέσα σε λεωφορείο της γραμμής Αρτέμιδα – Νομισματοκοπείο στην περιοχή του Χαλανδρίου.

Μία 53χρονη γυναίκα μπήκε μέσα στο λεωφορείο από την αρχική στάση στον Άγιο Νικόλαο στην Αρτέμιδα, για να επιστρέψει στο σπίτι της. Μαζί επιβιβάστηκαν κι άλλα άτομα κι ανάμεσά τους, σύμφωνα με την καταγγελία, και μία ομάδα περίπου 20 ατόμων, άνδρες, γυναίκες αλλά και παιδιά.

Κάποιοι από αυτούς ήταν σε κατάσταση μέθης, κρατούσαν μπύρες στα χέρια έκαναν φασαρία και έβριζαν. Η γυναίκα ενοχλημένη τους έκανε μία παρατήρηση προκειμένου να σταματήσουν να φωνάζουν ενώ σύμφωνα με την καταγγελία, τα παιδιά έπαιζαν και μπάλα μέσα στο λεωφορείο.

Αυτοί αντέδρασαν, την έβρισαν, η γυναίκα ενημέρωσε την αστυνομία και συγκεκριμένα φαίνεται να κάλεσε το Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης όπου ανέφερε ότι υπάρχουν άτομα μέσα στο λεωφορείο που παρενοχλούν τον κόσμο. Η αστυνομία φαίνεται ότι πήγε στον Σταυρό της Αγίας Παρασκευής. Στήθηκε εκεί ένα μπλόκο. Έκαναν σήμα στον οδηγό του λεωφορείου.

Αυτός πιθανότατα δεν το αντιλήφθηκε ότι το σήμα έγινε σε αυτόν, δεν σταμάτησε και συνέχισε φτάνοντας μέχρι τον τερματικό σταθμό το Νομισματοκοπείο.

Εκεί ξεκίνησε η αποβίβαση των επιβατών και την ώρα που 53χρονη πήγε να κατέβει μια γυναίκα της επιτέθηκε φραστικά αρχικά λέγοντάς της εσύ κάλεσες την αστυνομία; Θα σε πάρουν τέσσερις από εδώ». Τη χτύπησε με χαστούκι και της άρπαξε από το χέρι το κινητό τηλέφωνο φεύγοντας στη συνέχεια μαζί με τους υπόλοιπους προς τον καταυλισμό που υπάρχει στην περιοχή.

Η γυναίκα μετά από περίπου μία ώρα πήγε στο αστυνομικό τμήμα, κατέθεσε το τι ακριβώς έχει συμβεί, προχώρησε στην καταγγελία της, έγιναν αναζητήσεις, δεν εντοπίστηκαν οι δράστες του συγκεκριμένου περιστατικού και τώρα οι αστυνομικοί επιχειρούν από κάμερες ασφαλείας να εντοπίσουν τα εμπλεκόμενα πρόσωπα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πώς λέγεται ο κουλ στα ελληνικά;

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 26/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μεξικό
Μεξικό: Έκρηξη σε εργοστάσιο της τεκίλας Jose Cuervo- Τουλάχιστον 5 νεκροί - Βίντεο
Έκρηξη σε εργοστάσιο παραγωγής τεκίλας της Jose Cuervo στο κεντρικό Μεξικό στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον πέντε εργαζομένους κι εξώθησε τις αρχές να...
Μεξικό: Έκρηξη σε εργοστάσιο της τεκίλας Jose Cuervo- Τουλάχιστον 5 νεκροί - Βίντεο
paidikipornografia1.jpg
Τεχνητή Νοημοσύνη: Μάστιγα οι εικόνες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών
Η χρήση εφαρμογών ΤΝ για τη δημιουργία ή την τροποποίηση υλικού σεξουαλικής παιδικής πορνογραφίας αυξάνει επίσης «την ποσότητα του παράνομου υλικού...
Τεχνητή Νοημοσύνη: Μάστιγα οι εικόνες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών