Σπάρτη: Πώς «ξεσκεπάστηκε» ο 40χρονος που βίαζε επί 5 χρόνια την ανήλικη κόρη του
Ο 40χρονος είχε μέσα στο κινητό τηλέφωνο φωτογραφίες με πορνογραφικό υλικό του παιδιού του

Επί πέντε χρόνια φέρεται να βίαζε ο 40χρονος την ανήλικη κόρη του στη Σπάρτη.

Το μικρό κορίτσι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον ίδιο του τον πατέρα όπως προκύπτει από την καταγγελία που έγινε από την μητέρα του παιδιού το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το 9χρονο σήμερα κοριτσάκι αποκάλυψε στη μητέρα του πρόσφατα όσα της έκανε ο 40χρονος πατέρας της, δηλαδή από την ηλικία των 4 ετών, καθώς λίγο πριν την είχε βιάσει εκ νέου.

Η μητέρα της αμέσως τηλεφώνησε στην αστυνομία για να τον καταγγείλει, με τις αρχές να ξεκινούν να τον παρακολουθούν. Τα ξημερώματα, τον εντόπισαν σε χωριό έξω από τη πόλη της Σπάρτης και προχώρησαν στη σύλληψή του.

Σύμφωνα με την πρώτη έρευνα των αστυνομικών, ο 40χρονος είχε στην κατοχή του, μέσα στο κινητό τηλέφωνο, φωτογραφίες με πορνογραφικό υλικό, στο οποίο υπήρχε υλικό και του ίδιου του του παιδιού!

Οι αρχές κατέσχεσαν το κινητό το οποίο έχει σταλεί στα εργαστήρια και γίνεται έρευνα για να δουν τι άλλα στοιχεία μπορούν να βρουν, που να συνδέουν τον κατηγορούμενο με τις αρρωστημένες αυτές πράξεις.

Να σημειωθεί πως η οικογένεια ζούσε στην Αττική και μετακόμισε σε χωριό στη Σπάρτη πριν τρία περίπου χρόνια. Ο φερόμενος δράστης είχε πιάσει δουλειά σε εταιρεία τυποποίησης ελαιολάδου στη Λακωνία. Πλέον θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, συνέλαβαν σήμερα (9.8.2024) το πρωί στη Σπάρτη, ημεδαπό κατηγορούμενο για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του.ε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο κατηγορούμενος τουλάχιστον τα τελευταία πέντε έτη, ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

Τέλος, κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο με πλήθος φωτογραφιών με πορνογραφικό υλικό καθώς και -2- ηλεκτρονικές παιχνιδομηχανές.

Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τη διενέργεια των απαραίτητων εργαστηριακών εξετάσεων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 12/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ypaith1
ΥΠΑΙΘΑ: Πρόσκληση υποψήφιων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ για πρόσληψη ως αναπληρωτών
Πρόσκληση υποψήφιων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ για υποβολή αίτησης-δήλωσης προτίμησης για πρόσληψη ως προσωρινών αναπληρωτών το διδακτικό έτος 2024-2025
ΥΠΑΙΘΑ: Πρόσκληση υποψήφιων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ για πρόσληψη ως αναπληρωτών