peripoliko astinomia perama
Άγρια συμπλοκή με μαχαιριές στη Φθιώτιδα - Πέντε νταήδες πλησίασαν μία ομάδα νεαρών ρωτώντας τους τι ομάδα είναι και άρχισαν να τους χτυπούν με μαχαίρι, σφυρί και γκλοπ

Άγρια συμπλοκή οπαδών σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Φθιώτιδα και συγκεκριμένα στις Ράχες, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα άτομα, τα δύο βαριά σε πλάτη και χέρια, ενώ οι δράστες αναζητούνται.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, μία ομάδα πέντε νεαρών ατόμων «ψαχνόταν για φασαρία πουλώντας τσαμπουκά και ρωτώντας νεαρούς από άλλες παρέες τι ομάδα είναι». Η ίδια πηγή αναφέρει ότι οι δύο από τους πέντε νταήδες είναι από την περιοχη, με τον έναν, να είναι μόλις 17 ετών και να είναι γνωστός στις Αρχές, αφού έχει ήδη εμπλακεί σε πολλά επεισόδια. Τα άλλα τρία άτομα της παρέας αναφέρεται ότι είναι οπαδικοί φίλοι από τη Θεσσαλονίκη.

Η παρέα των νταήδων λοιπόν είχε φραστικό επεισόδιο τα ξημερώματα σε ένα από τα γνωστά bar της παραλίας Ραχών με μια άλλη παρέα νεαρών, από την Στυλίδα. Λίγο μετά τις 5:00 το πρωί της Κυριακής 11 Αυγούστου οι δυο παρέες συναντήθηκαν στον παραλιακό δρόμο, όταν η παρέα των παιδιών από τη Στυλίδα περπατούσαν να πάνε προς το αυτοκίνητο τους, ενώ οι «νταήδες» κινούταν με μια μαύρη Mercedes.

«Το σκηνικό θύμισε την δολοφονία του Άλκη Καμπανού»

Ξαφνικά το όχημα σταμάτησε και τα πέντε άτομα βγήκαν έξω και άρχισαν να επιτίθενται στην παρέα των παιδιών με μαχαίρι, σφυρί, γκλοπ και άλλα αντικείμενα.

«Όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Έμοιαζε να ήταν καταδρομικό χτύπημα από οργανωμένη ομάδα που βγήκε από το αυτοκίνητο να χτυπήσει ακόμα και να σκοτώσει. Ένα παιδί έφαγε δυο μαχαιριές στο χέρι και ένα άλλο χτυπήθηκε από μαχαίρι στην πλάτη. Επίσης τραυμάτισαν ακόμη δυο άτομα, ο ένας μάλιστα ήταν ο πατέρας του ενός παιδιού που μαχαιρώθηκε...Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι. Το όλο σκηνικό μου θύμισε την δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη. Είμαστε τυχεροί που δεν θρηνήσαμε θύματα τα ξημερωματα. ....», είπε ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες του αιματηρού συμβάντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport και τα δύο παιδιά που δέχτηκαν τις μαχαιριές είναι εκτός κινδύνου και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Λαμίας, ενώ δυο ακόμη τραυματίες, έναν 17χρονο και έναν 48χρονο (πατέρας ενός παιδιού) που διακομίστηκαν στο ΚΥ Στυλίδας για τις πρώτες βοήθειες.

Οι αστυνομικοί του ΑΤ Στυλίδας διενεργούν προανάκριση για την αιματηρή συμπλοκή, ενώ αναζητούνται οι πέντε δράστες με την μαύρη Mercedes.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 12/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

peripoliko.jpg
Ασπρόπυργος: Συνελήφθησαν οι γονείς του τρίχρονου που καταπλακώθηκε από γκαραζόπορτα
Ασπρόπυργος: Χειροπέδες στους γονείς του τρίχρονου που καταπλακώθηκε από γκαραζόπορτα
Ασπρόπυργος: Συνελήφθησαν οι γονείς του τρίχρονου που καταπλακώθηκε από γκαραζόπορτα
Βιασμοί στην Σπάρτη
Σπάρτη: Χουντικός, θρήσκος και αρνητής του κορονοϊού ο πατέρας που βίαζε την 9χρονη κόρη του
Μια ματιά στο προφίλ του 40χρονου που κατηγορείται για τους βιασμούς της 9χρονης κόρης του στη Σπάρτη
Σπάρτη: Χουντικός, θρήσκος και αρνητής του κορονοϊού ο πατέρας που βίαζε την 9χρονη κόρη του