ekav
Έχει προσαχθεί από τους αστυνομικούς η ομαδάρχισσα, ο υπεύθυνος της κατασκήνωσης αλλά και ο ναυαγοσώστης, οι οποίοι δίνουν καταθέσεις.

Θλίψη σημειώθηκε στην Χαλκιδική, για το θάνατο ενός 8χρονου κοριτσιού σε πισίνα κατασκήνωσης.

Αρχικά, σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν στις 4 το μεσημέρι της Τρίτης, στην Κρυοπηγή Κασσάνδρας στην Χαλκιδική, όταν η 8χρονη βρέθηκε νεκρή εντός της πισίνας της κατασκήνωσης. 

Το 8χρονο κορίτσι διέφυγε της προσοχής της ομαδάρχισσας κατά την μεσημεριανή κατάκλιση, και ενώ η πισίνα ήταν κλειστή, εκείνη κατάφερε και μετέβη στο σημείο, όπου και πνίγηκε. 

Η απουσία του άτυχου κοριτσιού διαπιστώθηκε μετά την καταμέτρηση και άπαντες άρχισαν να την ψάχνουν και τελικά βρέθηκε μέσα στην πισίνα χωρίς τις αισθήσεις του.

Αμέσως ενημερώθηκαν οι Αρχές και το ΕΚΑΒ, έγιναν τεράστιες προσπάθειες να επανέλθει η 8χρονη αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας και στη συνέχεια στο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη με τους γιατρούς να καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το επαναφέρουν στη ζωή, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Έχει προσαχθεί από τους αστυνομικούς η ομαδάρχισσα, ο υπεύθυνος της κατασκήνωσης αλλά και ο ναυαγοσώστης, οι οποίοι δίνουν καταθέσεις.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 14/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα