club
Ανακοίνωση Δήμου Αθηναίων: Για το νυχτερινό κλαμπ που χορήγησε αλκοόλ σε ανηλίκους

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου έξω από γνωστό club της λεωφόρου Βουλιαγμένης με 8 μαθητές να καταλήγουν στο νοσοκομείο μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ σε πάρτι που διοργάνωναν λύκεια της Ανατολικής Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι οι μαθητές ήταν κάτω των 17 ετών κάτι που θα έπρεπε να αποτρέψει το προσωπικό του club να τους σερβίρει αλκοόλ.

Παράλληλα, οι γονείς καταγγέλλουν πως τα ποτά ήταν "μπόμπες" καθώς τα παιδιά κατέρρευσαν σε διάστημα μικρότερο της μιας ώρας.

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα (28.10.2024) ο υπεύθυνος κλαμπ της λεωφόρου Βουλιαγμένης που σέρβιρε νοθευμένο αλκοόλ σε μαθητές.

Από τα παιδιά 15-17 ετών που κατανάλωσαν αλκοόλ το βράδυ του Σαββάτου (26.10.2024) στο κλαμπ της λεωφόρου Βουλιαγμένης μία μαθήτρια παραμένει νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο Παίδων.

Η 15χρονη νοσηλεύτηκε για κάποιες ώρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων. Το κορίτσι έχει αποφύγει τον κίνδυνο νοσηλεύεται πλέον σε απλό δωμάτιο και αναμένεται ίσως και μέσα στην ημέρα να πάρει εξιτήριο, όπως και τα υπόλοιπα επτά παιδιά, τα οποία μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων όπως και σε άλλα νοσοκομεία.

Για το περιστατικό συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Παγκρατίου ο 20χρονος προσωρινά υπεύθυνος του κλαμπ. Του αποδόθηκαν κατηγορίες και σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα με την αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος του.

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των αρχών τόσο για την ποιότητα των ποτών, όσο φυσικά και για τις ποσότητες που κατανάλωσαν οι ανήλικοι μαθητές.

Ανακοίνωση Δήμου Αθηναίων: Για το νυχτερινό κλαμπ που χορήγησε αλκοόλ σε ανηλίκους

ΟΔήμος Αθηναίων εξέδωσε ανακοίνωση που αφορά το νυχτερινό κέντρο στο οποίο διασκέδαζαν μαθητές λυκείου που συμμετείχαν σε εκδήλωση και κατέληξαν στο νοσοκομείο.

Όπως γράφει η ανακοίνωση:

«Ο Δήμος Αθηναίων έχει επιληφθεί του θέματος που αφορά το νυχτερινό κλαμπ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, που χορήγησε αλκοόλ σε ανηλίκους. Θα προβεί άμεσα στις προβλεπόμενες νόμιμες ενέργειες σε σχέση με τις πράξεις που διαπιστώθηκαν, σε συνεννόηση και με την Ελληνική Αστυνομία».

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, 8 μαθητές λυκείου που συμμετείχαν σε εκδήλωση, που διοργάνωσαν λύκεια της Αττικής, σε κέντρο διασκέδασης, ένιωσαν ξαφνική αδιαθεσία. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τους ανήλικους και τους μετέφερε σε νοσοκομεία.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, συνελήφθη ο 20χρονος υπεύθυνος του κέντρου διασκέδασης με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών για μόρια σε 2 ημέρες (δίνεις από το σπίτι σου με 95 ευρώ)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 29/10

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ - ΓΑΛΛΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

idiotika_panepistimia
Aνακόπτοντας τη νεοφιλελεύθερη επέλαση στην Εκπαίδευση
Ο κλάδος της δημόσιας εκπαίδευσης αποτελεί πλέον πολύ ελκυστικό στόχο για τις ιδιωτικές εταιρίες με την αξία του να ανέρχεται παγκοσμίως σε πολλά...
Aνακόπτοντας τη νεοφιλελεύθερη επέλαση στην Εκπαίδευση
ξενοδοχείο
Φλώρινα: Ελεύθερος ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου για τη δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα
O εισαγγελέας έχει διατάξει έρευνα για τη διερεύνηση του συμβάντος και μετά την ολοκλήρωσή της δεν αποκλείεται να υπάρξει αλλαγή στις κατηγορίες των...
Φλώρινα: Ελεύθερος ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου για τη δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα
Ψέριμος
Ψέριμος: Συγκινητική παρέλαση- Τέσσερις μικροί μαθητές με προσκόπους κράτησαν τη σημαία
Τα τέσσερα παιδιά κράτησαν μία ελληνική σημαία και συνοδεία εκπαιδευτικών και γονιών που τα κρατούσαν από τα χέρια
Ψέριμος: Συγκινητική παρέλαση- Τέσσερις μικροί μαθητές με προσκόπους κράτησαν τη σημαία