Αυτή συνταγή με φέτα ψητή με ντοματίνια και μπούκοβο θα σας ενθουσιάσει.
Υλικά συνταγής
- 1 τετράγωνο κομμάτι φέτα περίπου 200γρ.
- 3-4 ντοματίνια πλυμένα
- 1/2 πιπεριά κέρατο σε ροδέλες (προαιρετικά)
- 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπούκοβο
- 1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
- ½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
- ελάχιστο αλάτι
- ελιές για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση συνταγής
Βάζετε τη φέτα σε μικρό πυρεξάκι ή πήλινο σκεύος, προσθέτετε τα ντοματίνια και την πιπεριά (προαιρετικά). Σε ένα μπολάκι ανακατεύετε το μπούκοβο, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι και πασπαλίζετε τη φέτα και τα ντοματίνια. Ρίχνετε το ελαιόλαδο σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο ή αντικολλητικό χαρτί και ψήνετε για 20′ σε δυνατό φούρνο. Σερβίρετε ζεστό με ελιές της αρεσκείας σας.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/02
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση