Thumbnail

 

Κατακρεουργημένος ο άνδρας, με πολλές μαχαιριές η γυναίκα. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο δράστης προσποιήθηκε τον υποψήφιο ενοικιαστή, σκότωσε πρώτα τον 63χρονο και μετά επιτέθηκε στη σύζυγό του στο διαμέρισμά τους στον Πειραιά
 
Αγρια δολοφονημένο βρέθηκε ένα ζευγάρι Ελλήνων στην περιοχή του Πειραιά. Πρόκειται για έγκλημα-θρίλερ που συγκλονίζει την περιοχή, αφού τα πτώματά τους εντοπίστηκαν σε διαφορετικούς ορόφους της πολυκατοικίας όπου διέμεναν, γεγονός που προκαλεί πολλά αναπάντητα ερωτήματα.
 
Μέχρι χθες το βράδυ οι Αρχές δεν είχαν κατορθώσει να λύσουν το μυστήριο. Ο δράστης και το κίνητρό του παρέμεναν άγνωστα, όμως ο τρόπος που δολοφονήθηκαν τα θύματα αποκαλύπτει τη μανία του θύτη. Ο 63χρονος άνδρας αιγυπτιακής καταγωγής, ο οποίος ήταν διαχειριστής της πολυκατοικίας στην οδό Καλλέργη, βρέθηκε κατακρεουργημένος σε κενό διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου το οποίο διετίθετο προς ενοικίαση, ενώ η 60χρονη σύζυγός του εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμά τους στον τρίτο όροφο. Η γυναίκα έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματός της, με τα περισσότερα να συγκεντρώνονται στον λαιμό και στην κοιλιά. Ο άνδρας είχε χτυπηθεί στο στήθος.
 
Σύμφωνα με την αστυνομία, το διπλό έγκλημα -το οποίο όπως φαίνεται διαπράχθηκε χωρίς κανείς από τους γείτονες να αντιληφθεί το παραμικρό- είχε συντελεστεί μία ημέρα πριν από τον εντοπισμό των πτωμάτων.
 
Οι αστυνομικοί εικάζουν ότι ο δράστης ή οι δράστες αιφνιδίασαν το άτυχο ζευγάρι καθώς σε καμία από τις κλειδαριές δεν παρατηρήθηκαν σημάδια διάρρηξης. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι των θυμάτων βρέθηκαν σερβιρισμένος καφές και κομμένα φρούτα, γεγονός που ίσως δείχνει πως το ζευγάρι γνώριζε τον δράστη.
 
Οι αρχές εικάζουν ότι ίσως οι ένοχοι προσποιήθηκαν τους ενοικιαστές για να εισέλθουν στο διαμέρισμα με σκοπό τη ληστεία και υποθέτουν ότι πρώτα σκότωσαν τον άνδρα και στη συνέχεια μετέβησαν στον τρίτο όροφο όπου αφαίρεσαν και τη ζωή της συζύγου του. Μέχρι αργά χθες το βράδυ δεν είχε διευκρινιστεί αν από τον τόπο του εγκλήματος είχε αφαιρεθεί κάποιο αντικείμενο ή χρηματικό ποσό.
 
ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ
 
ΕΘΝΟΣ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 03/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

aristoteleio panepistimio thessalonikis
ΑΠΘ: Σπουδαία διάκριση για το Εργαστήριο Ιατρικής Φυσικής και Ψηφιακής Καινοτομίας - Απέσπασε 3 βραβεία
Τρία βραβεία απέσπασε το Εργαστήριο Ιατρικής Φυσικής και Ψηφιακής Καινοτομίας του ΑΠΘ
ΑΠΘ: Σπουδαία διάκριση για το Εργαστήριο Ιατρικής Φυσικής και Ψηφιακής Καινοτομίας - Απέσπασε 3 βραβεία
Σχολικός Νοσηλευτής
Σχολικός Νοσηλευτής: Νέα Ομάδα Εργασίας από εκπροσώπους των υπουργείων Παιδείας και Υγείας
Ομάδα εργασίας Σχολικού Νοσηλευτή: Aπαρτίζεται από εκπροσώπους του Υπουργείου Υγείας και του Υπουργείου Παιδείας
Σχολικός Νοσηλευτής: Νέα Ομάδα Εργασίας από εκπροσώπους των υπουργείων Παιδείας και Υγείας