Thumbnail
Μαθήτρια νηπιαγωγείου: Ήπιε τη χλωρίνη νομίζοντας πως ήταν νερό!

Μαθήτρια νηπιαγωγείου: Ήπιε τη χλωρίνη νομίζοντας πως ήταν νερό!

Σοκαρισμένη είναι η εκπαιδευτική κοινότητα νηπιαγωγείου του Ηρακλείου, όπου μία μικρή μαθήτρια κατάπιε χλωρίνη και μεταφέρθηκε προχθές εσπευσμένα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πεντάχρονο κορίτσι κρατούσε από το σπίτι του ένα εμφιαλωμένο μπουκάλι με νερό, το οποίο είχε βγάλει από την τσάντα του. Λίγο αργότερα, αισθάνθηκε δίψα και πήγε να πιει νερό. 
 

Ωστόσο, το μπουκάλι που έπιασε στα χέρια της δεν ήταν το δικό της αλλά ένα όμοιο μπουκάλι με χλωρίνη που κάποιος είχε αφήσει στο χώρο του σχολείου, όπου η μικρή έπαιζε με τους συμμαθητές της.

Αμέσως, οι νηπιαγωγοί κινητοποιήθηκαν αφού, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, το κορίτσι άρχισε να βγάζει υγρά από το στόμα της. Εκτός από τους γονείς της μικρής μαθήτριας, ειδοποιήθηκαν η Περιφερειακή και η Πρωτοβάθμια Διεύθυνση Εκπαίδευσης. 

Μάλιστα, στελέχη της εκπαίδευσης βρέθηκαν χθες στο σχολείο για να μάθουν τι συνέβη. Σε κατάσταση σοκ ήταν οι δύο νηπιαγωγοί και η καθαρίστρια του σχολείου που ανησύχησαν για την υγεία του παιδιού.

Σύμφωνα με τον περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης Κρήτης, κ. Απόστολο Κλινάκη, το παιδί βγήκε χθες από το νοσοκομείο και σήμερα αναμένεται να επιστρέψει κανονικά στο σχολείο. 

patris

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 30/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα