Thumbnail
Δείτε το βίντεο

Ο άνθρωπος, ήδη από τη γέννεση της Γεωργίας κάποιες χιλάδες χρόνια πριν, χρησιμοποιούσε μεθόδους βελτίωσης των προϊόντων  και των τροφίμων που του παρείχε η φύση, προκειμένου να βελτιώσει τη διατροφή του και να καλύπτει τις ανάγκες του.

"Μπόλιασμα" διαφορετικών φρούτων και λαχανικών, αλλαγή ποικιλίας χώματος, λιπάσματα (με την ευρεία έννοια του όρου) και πολλές άλλες γεωργικές τεχνικές μετέβαλαν την όψη των φυτικών προϊόντων ανά τους αιώνες.

Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα εκπλαγείτε με τις αλλαγές καθημερινών φρούτων και λαχανικών:

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών για μόρια σε 2 ημέρες (δίνεις από το σπίτι σου με 95 ευρώ)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 25/11

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ - ΓΑΛΛΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ryzi_0.jpg
Ρύζι: Πώς μπορούμε να το ξαναζεστάνουμε χωρίς να στεγνώσει;
Μάθετε ακόμη πώς να το αποθηκεύετε και να το συντηρείται σωστά, με σκοπό όχι μόνο να διατηρήσετε τη γεύση και την υφή του, αλλά πρωτίστως για να...
Ρύζι: Πώς μπορούμε να το ξαναζεστάνουμε χωρίς να στεγνώσει;