Ο "Μπλου" όπως λέγεται το πιτμπουλ, υιοθετήθηκε πριν 2 χρόνια από τους Leroy Buchanan και Nina Taylor στην Φιλαδέλφεια, σε μια περιοχή με αυξημένη εγκληματικότητα.
Τον Φεβρουάριο, ένας επίδοξος διαρρήκτης εκμεταλεύτηκε την επίσκεψη ενός οικογενειακού φίλου· παραμόνευε και υπό την απειλή όπλου χρησιμοποίηση ως "δούρειο ίππο" τον οικογενειακό γνωστό για να ανοίξει η πόρτα ασφαλείας. Μετά, σημαδεύοντας με το όπλο ζήτησε από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού (και του σκύλου) να παραμερίσει για να κλέψει ελεύθερα ο, τι ήθελε.
Ο ιδιοκτήτης διέταξε τον "Μπλου" να επιτεθεί και ο δράστης αιφνιδιάστηκε και έτρεξε προς το δρόμο. Ο σκύλος όμως εκτός ελέγχου συνέχισε την καταδίωξη, με αποτέλεσμα να δεχτεί μια σφαίρα στον ώμο! Ωστόσο, κατάφερε να ακινητοποιήσει τον δράστη και τον κράτησε ακίνητο δαγκώνοντας τον με απίστευτη δύναμη.
Ο σκύλος υπεβλήθη σε εγχείρηση και μόλις πριν λίγες μέρες επέστρεψε στην οικογένεια του, που του χρωστά ευγνωμοσύνη: "Αυτό είναι το αγόρι μου... Αν δεν ήταν εκεί, πολύ πιθανόν να μας είχε πυροβολήσει όλους".
Πηγή: lifewithdogs.tv
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 23/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ