Thumbnail
Ενα σπάνιο περιστατικό σημειώθηκε στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης όταν δύο αεροσκάφη συγκρούστηκαν ευτυχώς χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί

Συγκεκριμένα ένα αεροπλάνο της εταιρείας Asiana της Νοτίου Κορέας χτύπησε με το φτερό του ένα A321 των τουρκικών αερογραμμών.

Το Α330 κινούνταν στο διάδρομο ενώ το τουρκικό αεροσκάφος ήταν ακινητοποιημένο σε κοντινή απόσταση. Οι χειριστές του νοτιοκορεατικού αεροσκάφους δεν έκαναν φαίνεται καλό υπολογισμό με αποτέλεσμα το δεξιό φτερό να χτυπήσει στο κάθετο σταθερό της ουράς του τουρκικού αεροσκάφους και να το καταστρέψει. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 17/03

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

daskaloi-2-ipopgr.jpg
Είναι ανεπίτρεπτο οι εκπαιδευτικοί να αντιμετωπίζονται ως εργαζόμενοι β΄ κατηγορίας και στα εργασιακά θέματα και στις υπηρεσιακές μεταβολές.
Πανελλαδική συγκέντρωση το Σάββατο 29 Μαρτίου 2025 και πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου – Επιστολή ΔΟΕ.
Είναι ανεπίτρεπτο οι εκπαιδευτικοί να αντιμετωπίζονται ως εργαζόμενοι β΄ κατηγορίας και στα εργασιακά θέματα και στις υπηρεσιακές μεταβολές.
portosalte.jpg
«40 κατασκευαστές πλυντηρίου Μαξίμου συνιστούν Άρη Προτοσάλτε»
Δημοσιογράφος on air να εκφράζει την αγωνία του για την τύχη υπουργού της κυβέρνησης και ουσιαστικά να στέλνει μήνυμα στο Μαξίμου για το πως θα του...
«40 κατασκευαστές πλυντηρίου Μαξίμου συνιστούν Άρη Προτοσάλτε»
gaza
Νέα θηριωδία στη Γάζα: Τουλάχιστον 200 νεκροί από ισραηλινές επιδρομές
Με χωριστή ανακοίνωσή της, η Χαμάς κατηγόρησε τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις πως ξανάρχισαν την «επίθεση» εναντίον αμάχων στον παλαιστινιακό θύλακα.
Νέα θηριωδία στη Γάζα: Τουλάχιστον 200 νεκροί από ισραηλινές επιδρομές