Warning message

Unable to retrieve https://twitter.com/skoops/status/1272651338011348998 at this time, please check again later.
Polizei
Σίγουρα αποτελεί κοινωνικό ταμπού, ωστόσο είναι μάλλον ασυνήθιστο να τιμωρείται με πρόστιμο το... αέρισμα

Με 500 ευρώ θα πληρώσει την... παράτολμη ενέργεια άνδρας που «αερίστηκε» κοντά σε αστυνομικούς στη Βιέννη.

Αρχικά κυκλοφόρησε στα social media η εικόνα με το πρόστιμο ύψους 500 ευρώ, επικυρωμένο από την αστυνομία της Βιέννης με την αιτιολόγηση της «προσβολής της δημοσίας αιδού».

Μετά από τις αντιδράσεις, η αστυνομία της πόλης τοποθετήθηκε με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, τονίζοντας πως το πρόστιμο δεν επιβλήθηκε αποκλειστικά για το... πέρδεσθαι.

«Κανένας δεν θα τιμωρηθεί επειδή κατά λάθος "άφησε μια"», αναφέρει εισαγωγικά.

Μάλιστα, προσθέτει ότι «ο δράστης συμπεριφέρθηκε εξ αρχής με προκλητικό τρόπο και με έλλειψη διάθεσης συνεργασίας», όταν τον προσέγγισαν αστυνομική το πρωί της 5ης Ιουνίου.

Τότε, σηκώθηκε από το παγκάκι όπου καθόταν, «κοίταξε τους αστυνομικούς και εμφανώς ηθελημένα απελευθέρωσε μια μεγάλη ποσότητα εσωτερικών αερίων σε κοντινή απόσταση από τους αστυνομικούς».

Η απάντηση της αστυνομίας καταλήγει πως τα μέλη του σώματος «προτιμούν να μην δέχονται αέρια».

https://twitter.com/skoops/status/1272651338011348998
Wien

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 3/02

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα