Ερντογάν
Προκλητική ανάμιξη στα εσωτερικά της Ελλάδος από τον Ερντογάν - «Οι επιτυχίες του πρωθυπουργού και η ενδυνάμωση της Ελλάδας δεν αφήνουν τον κ. Ερντογάν να ησυχάσει», απαντά ο Γιάννης Οικονόμου

Προκλητική ανάμιξη στα εσωτερικά της Ελλάδας πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέμπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ελπίζω ότι ο ελληνικός λαός θα δώσει το απαραίτητο μήνυμα και μάθημα στους κυβερνώντες του, που επιδιώκουν περιπέτειες που θα καταλήξουν σε καταστροφή για αυτούς, με δημοκρατικά μέσα».

«Είναι γεγονός ότι ο γείτονάς μας στο Αιγαίο δεν είναι σε ανάλογη θέση με εμάς πολιτικά, οικονομικά και στρατιωτικά», είπε ακόμη ο Ερντογάν, μιλώντας στο Ινστιτούτο Πολέμου του Πανεπιστημίου Εθνικής Άμυνας κατά την τελετή αποφοίτησης αξιωματικών.

«Για το λόγο αυτό, το θέμα της Ελλάδας έχει θέση στους στρατηγικούς υπολογισμούς της Τουρκίας όσο του αξίζει», είπε ακόμα ο Τούρκος πρόεδρος.

Οικονόμου: «Οι επιτυχίες του πρωθυπουργού και η ενδυνάμωση της Ελλάδας δεν αφήνουν τον κ. Ερντογάν να ησυχάσει»

«Η συνεχής ισχυροποίηση της Ελλάδας -στρατιωτικά, διπλωματικά και οικονομικά- στεναχωρεί τον κ. Ερντογάν και τον οδηγεί σε δηλώσεις που υπερβαίνουν τα εσκαμμένα», ανέφερε σε δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχολιάζοντας την τοποθέτηση του Προέδρου της Τουρκίας.

Ο κ.Οικονόμου τόνισε ότι «οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν την ιστορική παιδεία και τον πατριωτισμό που επιβάλλεται ώστε να κρατούν ερμητικά κλειστά τα αυτιά τους στις παραινέσεις όσων επιβουλεύονται την Πατρίδα τους» και κατέληξε:

«Είναι προφανέστατο ότι οι επιτυχίες του πρωθυπουργού και η ενδυνάμωση της Ελλάδας δεν αφήνουν τον κ. Ερντογάν να ησυχάσει. Αν και ο ίδιος θα προτιμούσε μια Ελλάδα αδύναμη, εμείς κάνουμε και θα κάνουμε ανυποχώρητα όσα προάγουν τα εθνικά μας δίκαια. Εξάλλου, ο πραγματικά ισχυρός δεν έχει ανάγκη να το διαλαλεί κάθε τρεις και λίγο».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/02

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

psarianos-3-1024x495-1024x585.jpg
Αισχρές δηλώσεις Ψαριανού: Χαρακτηρίζει «νεκρόφιλες μοιρολογίστρες» τις μητέρες νεκρών των Τεμπών και γυναικοκτονιών
Συνεχίζει τον χυδαίο πόλεμο ο Ψαριανός κατά μανάδων που έχασαν τα παιδιά τους από γυναικοκτονία και στα Τέμπη – «Νεκρόφιλες μοιρολογίστρες»
Αισχρές δηλώσεις Ψαριανού: Χαρακτηρίζει «νεκρόφιλες μοιρολογίστρες» τις μητέρες νεκρών των Τεμπών και γυναικοκτονιών
aei_panepisthimia_aithousa_class_amfitheatro.jpg
Ανοιχτή επιστολή αιώνιας φοιτήτριας προς τον υπουργό Παιδείας
«Με δεδομένη την ηλικιακή και βιωματική μου ωριμότητα και τις σύστοιχες προς τις παραγωγικές ηλικίες  υποχρεώσεις και περιπέτειες υγείας, μου πήρε...
Ανοιχτή επιστολή αιώνιας φοιτήτριας προς τον υπουργό Παιδείας