Thumbnail
Σκληρή απάντηση...

«Η Νέα Δημοκρατία δίνει την ύστατη μάχη της για λογαριασμό της διαπλοκής», αναφέρει σε υψηλούς τόνους η κυβέρνηση στην απάντηση που εξέδωσε προς το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. «Είτε το θέλουν είτε όχι, το καθεστώς αυτό τελειώνει» σημειώνεται ακόμη στην ανακοίνωση, ενώ σε άλλο σημείο υπογραμμίζεται ότι «ο τόπος γυρίζει, επιτέλους, σελίδα».

Το Μέγαρο Μαξίμου δηλώνει επιπλέον:

«- Δίνει αυτή τη μάχη παριστάνοντας τον υπερασπιστή των αγροτικών συμφερόντων και υποκινώντας την αδιαλλαξία των πιο ακραίων στοιχείων.

- Δίνει αυτή τη μάχη παριστάνοντας τον φίλο της μεσαίας τάξης και των επαγγελματιών και κρύβοντας, όσο τουλάχιστον μπορεί, τον αληθινό θατσερικό της εαυτό.

- Δίνει αυτή τη μάχη ελπίζοντας να αποβεί η μάχη της διαπραγμάτευσης εις βάρος της κυβέρνησης και ολόκληρου του ελληνικού λαού».

«Στον πυρήνα αυτής της πολιτικής βρίσκεται η απεγνωσμένη προσπάθειά τους, να κρατηθεί όρθιο το αμαρτωλό καθεστώς της ανομίας και των διαπλεκόμενων συμφερόντων στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο», επισημαίνεται σε άλλο σημείο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αίθουσα διδασκαλίας
Από την αξιολόγηση στην τιμωρία: «Βιομηχανία» πειθαρχικών για τους εκπαιδευτικούς του Β. Αιγαίου
Το διοικητικό bullying στις σχολικές αίθουσες αποκτά διαστάσεις καταστολής
Από την αξιολόγηση στην τιμωρία: «Βιομηχανία» πειθαρχικών για τους εκπαιδευτικούς του Β. Αιγαίου
geoponiko
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο: Οι εθνικές ομάδες του 5ου Διεθνούς Μαθητικού Διαγωνισμού του EU-CONEXUS «Σκέψου έξυπνα, δημιούργησε πράσινα»
Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ανακήρυξε τις εθνικές ομάδες που θα το εκπροσωπήσουν στον τελικό του 5ου Διεθνούς Μαθητικού Διαγωνισμού του...
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο: Οι εθνικές ομάδες του 5ου Διεθνούς Μαθητικού Διαγωνισμού του EU-CONEXUS «Σκέψου έξυπνα, δημιούργησε πράσινα»
Προβλήματα στα σχολεία Συκεών
Τρόμος για γονείς μαθητών στην Κ. Μακεδονία: «Οροφές που στάζουν, μούχλα σε τουαλέτες, σκουριασμένες σκάλες»
Καταγγελίες για οροφές που στάζουν, τουαλέτες να μην χρησιμοποιούνται γιατί είναι μέσα στην μούχλα και υπάρχουν διαρροές, έλλειψη φωτισμού κ.α.
Τρόμος για γονείς μαθητών στην Κ. Μακεδονία: «Οροφές που στάζουν, μούχλα σε τουαλέτες, σκουριασμένες σκάλες»
foto_education_pencils.jpg
Αποσπάσεις εκπαιδευτικών: Από σήμερα οι αιτήσεις - Ποια είναι η διαδικασία
Αποσπάσεις εκπαιδευτικών: Πώς υποβάλλονται οι αιτήσεις και μέχρι πότε μπορεί να γίνει ανάκληση της αίτησης απόσπασης
Αποσπάσεις εκπαιδευτικών: Από σήμερα οι αιτήσεις - Ποια είναι η διαδικασία