Thumbnail
Μετά το "μαζί τα φάγαμε" ο Θόδωρος Πάγκαλος ξαναχτυπά

Πλέον, ο πρώην υπουργός και κορυφαίο στέλεχος των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, δηλώνει πως ζει κάτω από το όριο της φτώχειας και εκφράζει την επιθυμία του να δει κρεμασμένους στην πλατεία Συντάγματος όσους ευθύνονται για τη δραματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει.

Μάλιστα, υποστηρίζει ότι ζει με 370 ευρώ τον μήνα.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» εμφανίζεται αιχμάλωτος μέσα στην ίδια του την πατρίδα, υποστηρίζοντας πως δεν μπορεί να πάει κάπου, καθώς όπως αναφέρει, δεν έχει χρήματα!

«Να βγω να πάω πού; Και πώς να βγω; Με τι χρήματα; Από τη μία κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα από ακροδεξιά και ακροαριστερά υποκείμενα. Από την άλλη, η βουλευτική μου σύνταξη ανέρχεται στο ποσό των 370 ευρώ», λέει χαρακτηριστικά.

«Εδώ και πέντε χρόνια μου έχουν κατασχέσει τη σύνταξη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Τους έχω τηλεφωνήσει πολλές φορές και ούτε μία δεν μου έχουν απαντήσει με σαφή τρόπο. Μη με ρωτάτε πώς ζω. Βρίσκομαι κάτω από τα όρια της φτώχειας. Θέλω να τους δω κρεμασμένους στην πλατεία Συντάγματος. Θα προσφύγω στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, θα τους κάνω δίκες και θα το γλεντήσουμε όλοι μαζί μετά τις εκλογές», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Θεόδωρος Πάγκαλος!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

oloimerosxoleio2.jpg
Ολοήμερο Σχολείο: Αλλαγές στα ωράρια αποχώρησης από Σεπτέμβριο 2025 – Τι προβλέπεται για Δημοτικά και Νηπιαγωγεία
Νέα δεδομένα για τις ώρες αποχώρησης μαθητών σε Δημοτικά και Νηπιαγωγεία – Τι ισχύει από το σχολικό έτος 2025-2026
Ολοήμερο Σχολείο: Αλλαγές στα ωράρια αποχώρησης από Σεπτέμβριο 2025 – Τι προβλέπεται για Δημοτικά και Νηπιαγωγεία