«Μπλόκο» σε όλους τους εκπροσώπους της παράταξης της Χρυσής Αυγής στο Δήμο Αθηναίων έβαλε με συντονισμένη προσπάθεια το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης.
Ειδικότερα τόσο ο δήμαρχος, Κώστας Μπακογιάννης όσο και οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης, αφού αρνήθηκαν να ακούσουν τις τοποθετήσεις του επικεφαλής της παράταξης Ελληνική Αυγή, αποχωρώντας από την αίθουσα, στη συνέχεια συντονισμένα απέκλεισαν από όλα τα διοικητικά συμβούλια των οργανισμών του δήμου τη συμμετοχή εκπροσώπων της.
Η επιχείρηση «φρένου» στη Ελληνική Αυγή έγινε με σχεδιασμένη ψηφοφορία, καθώς η συγκεκριμένη παράταξη είχε το δικαίωμα από το νόμο να προτείνει εκπροσώπους της.
Αποτέλεσμα τα διοικητικά συμβούλια των οργανισμών του δήμου να αποτελούνται μόνο από δημοτικούς συμβούλους και εκπροσώπους των παρατάξεων των κ.κ. Μπακογιάννη, Ηλιόπουλου, Γερουλάνου και Σοφιανού.
Πηγή: athina984.gr
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 8/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ