Γιώργος Αυτιάς
«Το μεγαλύτερο TikTok είναι να πας στους δρόμους και να σφίξεις τα χέρια πολιτών»

«Πάω στο Ευρωκοινοβούλιο με το σύνθημα “Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια”» ανέφερε ο Γιώργος Αυτιάς στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στον ΑΝΤ1, μετά την ανακοίνωσή της υποψηφιότητάς του με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές.

«Ο ευρωβουλευτής είναι για την πατρίδα, πηγαίνεις μόνο για αυτήν φορώντας τη φανέλα της εθνικής. Το μεγαλύτερο TikTok είναι να πας στους δρόμους και να σφίξεις τα χέρια πολιτών, σήμερα φεύγω για Αμερική ώστε να συναντηθώ με ομογενείς. Τα προβλήματα της κοινωνίας δεν σταματούν και ο κόσμος μού λέει πως θέλει να βοηθήσω όσο μπορώ», τόνισε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής.

«Σημασία δεν έχει σε ποια σειρά είναι στο ψηφοδέλτιο το όνομά σου, αλλά αν βρίσκεσαι στην καρδιά του κόσμου», επεσήμανε ο ίδιος.

Και εξήγησε ότι «η οικογένεια της ΝΔ, γιατί έχει 25 μέτρα υπέρ της οικογένειας και η θρησκεία γιατί πάντα λέμε βόηθα Παναγιά».  

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kakopoiisi
Φρίκη στον Βόλο: Αποκαλύψεις κακοποίησης ζώων από groomer – Ερωτήματα για την ανοχή του κτηνιατρείου
Σάλος για την groomer στον Βόλο – Αρνείται την κακοποίηση, προαναγγέλλει νομικές κινήσεις
Φρίκη στον Βόλο: Αποκαλύψεις κακοποίησης ζώων από groomer – Ερωτήματα για την ανοχή του κτηνιατρείου