Παύλος Πολάκης
INTIME NEWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
«Δεν με έβαλε σε καλούπι το σύστημα του Σημίτη, δεν θα με βάλει κανείς στα 55 μου»

Οι δηλώσεις του Χρήστου Σπίρτζη στον ΣΚΑΪ προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Παύλου Πολάκη.

«Δεν με έβαλε σε καλούπι το σύστημα του Σημίτη, δεν θα με βάλει κανείς στα 55 μου. Το 14,9% μπορεί να γίνει 4,9% αν συνεχίσουν έτσι», είπε, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξή του ο Χρ. Σπίρτζης.

«Σταμάτα πια!! Φτάνει! Μαϊντανός του σαπιοκάναλου έγινες!» έγραψε ο Παύλος Πολάκης σε σχόλιο της ανάρτησης που έκανε ο Χρήστος Σπίρτζης.

«Κάποτε έκανες αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη, τώρα μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ξαναγυρνάει…» συμπλήρωσε στο σχόλιό του ο Παύλος Πολάκης.

Σχόλιο Πολάκη

Στη συνέντευξή του ο Χρήστος Σπίρτζης είχε αναφέρει ότι «δεν το έκανα εγώ Κούγκι, δεν υπήρχε ποτέ σκέψη για πρόταση μομφής», για όσα διαδραματίστηκαν στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. «Είναι κακό να στρουθοκαμηλίζουμε», είπε, επίσης, για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και απέδωσε ευθύνες στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, «που το πήρε πάνω» του και στα στελέχη του.

«Η αυτοκριτική που έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης για τα λάθη του δεν αποτυπώθηκε στην απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, αυτά ήταν για τα κανάλια. Υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες για το ότι ενώ κατέρρευσε η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατόρθωσε να συγκρατήσει καν τους ψηφοφόρους που είχε», είχε πει στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο Χρήστος Σπίρτζης.

Για αυτό, συμπλήρωσε, ευθύνεται ο Στέφανος Κασσελάκης και οι συνεργάτες του. «Δεν είχαμε συλλογική λειτουργία, μια πολιτική πρόταση που να συγκινεί τον κόσμο. Είχαμε μια άλλη τακτική, το πήρε πάνω του και τα αποτελέσματα είναι αυτά», συνέχισε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 23/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εγνατια
Ανατριχιαστικό βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο στην Εγνατία - Η στιγμή που η νταλίκα πέφτει πάνω σε αυτοκίνητα και διόδια
Η στιγμή της σύγκρουσης καταγράφηκε σε βίντεο
Ανατριχιαστικό βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο στην Εγνατία - Η στιγμή που η νταλίκα πέφτει πάνω σε αυτοκίνητα και διόδια
τουρι
Αυξημένη κατά 5,4% η τουριστική κίνηση το πρώτο δίμηνο του 2025 - 1,5 εκατομμύριο ταξιδιώτες επισκέφτηκαν την Ελλάδα
Την ίδια περίοδο του 2024, ο αριθμός ήταν ελαφρώς μικρότερος, στους 1,45 εκατομμύρια ταξιδιώτες
Αυξημένη κατά 5,4% η τουριστική κίνηση το πρώτο δίμηνο του 2025 - 1,5 εκατομμύριο ταξιδιώτες επισκέφτηκαν την Ελλάδα