Νέα δεδομένα διαμορφώνονται στις βάσεις εισαγωγής σε Σχολές που απαιτούν ειδικό μάθημα, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των ειδικών μαθημάτων.
Για παράδειγμα, όπως αναφέρει η Καθημερινή, οι καλύτερες επιδόσεις στο Σχέδιο θα περιορίσουν την πτώση στις Σχολές της Αρχιτεκτονικής.
Στα Αγγλικά, οι επιδόσεις ήταν χειρότερες από πέρυσι, καθώς μόλις το 1,18% έγραψε πάνω από 18. Το 72,31% έγραψε πάνω από τη βάση (75,16% πέρυσι).
Έτσι αναμένεται να επηρεαστούν οι Σχολές που απαιτούν ξένη γλώσσα, καθώς τα αγγλικά επιλέγει η συντριπτική πλειοψηφία των εξεταζόμενων.
Πολύ χειρότερες από πέρυσι οι επιδόσεις στα Γαλλικά: μόλις το 1,62% αρίστευσε (7,95% πέρυσι). Κακές οι επιδόσεις και στα Γερμανικά: το 69,48% έγραψε κάτω από τη βάση (76,03% πέρυσι), ενώ μόλις το 10% έγραψε πάνω από 18.
Διπλάσιοι οι αριστούχοι στα Ιταλικά (20,75% έναντι 10,17% πέρυσι), λιγότεροι οι αριστούχοι στα Ισπανικά (πάνω από 18 έγραψε το 16,67% έναντι 33,63% πέρυσι).
Μέτριες οι επιδόσεις στην Αρμονία και τον στον Έλεγχο Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 10/03
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση