Τουριστική Εκπαίδευση: Πρόταση Ζαχαράκη στον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού
Η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη πρότεινε τη διεξαγωγή του πρώτου συνεδρίου της Επιτροπής για τη Διαδικτυακή Τουριστική Εκπαίδευση του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού στην Ελλάδα

Η Σοφία Ζαχαράκη κατέθεσε πρόταση για τη διεξαγωγή του πρώτου συνεδρίου της Επιτροπής για τη Διαδικτυακή Τουριστική Εκπαίδευση του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού στην Ελλάδα.

Το έργο που έχει συντελεστεί στη χώρα μας στο πεδίο της αναβάθμισης της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ανέδειξε η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής για τη Διαδικτυακή Τουριστική Εκπαίδευση του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού που συμμετείχε, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τόνισε δε τις ανάγκες ενίσχυσης της ψηφιακής διάστασης των προγραμμάτων μετεκπαίδευσης, διαρκούς αναβάθμισης δεξιοτήτων αλλά και απόκτησης νέων δεξιοτήτων για τους εργαζόμενους στον Τουρισμό.

Επιπροσθέτως, η κυρία Ζαχαράκη κατέθεσε πρόταση για την συμπερίληψη ελληνικών πανεπιστημίων στους συνεργαζόμενους με την Επιτροπή ακαδημαϊκούς φορείς καθώς και για τη διεξαγωγή του πρώτου συνεδρίου της Επιτροπής σχετικά με την εξ αποστάσεως τουριστική εκπαίδευση, στην Ελλάδα.

Ας σημειωθεί, τέλος, ότι στην Επιτροπή, στην οποία συμμετέχουν 11 χώρες περιλαμβανομένης της Ελλάδας, τίθεται ως στόχος η ανάδειξη και η υποστήριξη των δικτύων εξ αποστάσεως μάθησης στο χώρο της τουριστικής εκπαίδευσης, ιδιαίτερα μέσω συνεργασιών με ακαδημαϊκά ιδρύματα τουριστικής εκπαίδευσης διεθνούς κύρους. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

DASKALOI
Υπουργείο Παιδείας: 30.000 μόνιμοι διορισμοί έως το 2027 και μείωση αναπληρωτών κατά 50%
Διορισμοί και προσλήψεις εκπαιδευτικών - Ο προγραμματισμός και το πρόβλημα με τις οργανικές θέσεις
Υπουργείο Παιδείας: 30.000 μόνιμοι διορισμοί έως το 2027 και μείωση αναπληρωτών κατά 50%
funds
Η σιωπηλή άλωση της Παιδείας: Όταν η ιδιωτική εκπαίδευση γίνεται όχημα πολιτισμικής μετάλλαξης
Η τάση εξαγοράς ιδιωτικών σχολείων από πολυεθνικούς εκπαιδευτικούς ομίλους και επενδυτικά funds δεν είναι μια απλή οικονομική πράξη. Αντιθέτως,...
Η σιωπηλή άλωση της Παιδείας: Όταν η ιδιωτική εκπαίδευση γίνεται όχημα πολιτισμικής μετάλλαξης
ελλαδα
Ελληνικά επώνυμα με τουρκικές ρίζες
Πολλά ελληνικά επώνυμα έχουν τις ρίζες τους στην τουρκική γλώσσα, κάτι που αποδίδεται στην ιστορική επιρροή της Οθωμανικής περιόδου.
Ελληνικά επώνυμα με τουρκικές ρίζες