agrinio
Mαθητές και εξωσχολικοί, οι οποίοι μετά το τέλος των μαθημάτων της ημέρας, κινήθηκαν απειλητικά στην εξώπορτα του Λυκείου εναντίον καθηγητών

Νέο επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Λύκειο του Αγρινίου, στο οποίο είχε προκληθεί και την Πέμπτη αναστάτωση, κατά τη διάρκεια των καθιερωμένων εκλογών για την ανάδειξη 15μελούς.

Πρωταγωνιστές ήταν μαθητές και εξωσχολικοί, οι οποίοι μετά το τέλος των μαθημάτων της ημέρας, κινήθηκαν απειλητικά στην εξώπορτα του Λυκείου εναντίον καθηγητών.

Σύμφωνα με το Agriniotimes, κουβέντα στην κουβέντα, τα πνεύματα οξύνθηκαν με αποτέλεσμα κάποιοι μαθητές να γρονθοκοπήσουν καθηγητές που προσπαθούσαν να ηρεμήσουν την κατάσταση.

Επικράτησε πανικός, ενώ υπήρξαν και απειλητικές κινήσεις από μαθητές προς συμμαθητές και συμμαθήτριές τους.

 

Σύμφωνα, με πληροφορίες, η ένταση δημιουργήθηκε από την προηγούμενη ημέρα και τα αίτιά της έχουν να κάνουν με τις εκλογές του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου. 

Στο σημείο έφτασε και η Αστυνομία και η κατάσταση μετά από ώρα εκτονώθηκε. Το περιστατικό θεωρείται ιδιαίτερα σοβαρό για τη σχολική κοινότητα, ενώ αναμένεται να υπάρξει και συνέχεια καθώς οι γονείς που έσπευσαν στο σημείο, αναμένεται να προχωρήσουν σε μήνυση εναντίον όσων που επιτέθηκαν στα παιδιά τους.

Δεν έγινε κάποια προσαγωγή ή σύλληψη, καθώς οι πρωταίτιοι των επεισοδίων μόλις είδαν το περιπολικό της Αστυνομίας τράπηκαν σε φυγή, αλλά είναι θέμα χρόνου η προσαγωγή τους, καθώς είναι γνωστοί στην τοπική κοινωνία.

Πηγή: Agriniotimes

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

sxoleio
Εκπαιδευτικοί: Ποια μέρα θα πιστωθεί στους λογαριασμούς μονίμων και αναπληρωτών η επόμενη μισθοδοσία
Εκπαιδευτικοί: Η μισθοδοσία σε μόνιμους και αναπληρωτές μέσα στον Απρίλιο
Εκπαιδευτικοί: Ποια μέρα θα πιστωθεί στους λογαριασμούς μονίμων και αναπληρωτών η επόμενη μισθοδοσία
22_12_17disprosita.jpeg
Οι νέοι καθαροί μισθοί των εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε προβληματικές - παραμεθόριες περιοχές
Αυξήσεις και νέα δεδομένα στους μισθούς για όσους υπηρετούν σε δυσπρόσιτες περιοχές
Οι νέοι καθαροί μισθοί των εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε προβληματικές - παραμεθόριες περιοχές