Η κ. Κεραμέως τόνισε πως γεννιούνται ερωτήματα για το πότε έμαθε το θέμα ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ στα ψηφοδέλτιά του έχει καταδικασμένο πρώην υπουργό.
Για τις Πανελλαδικές, η υπουργός Παιδείας σημείωσε πως δεν έχει αλλάξει τίποτα και ότι οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν την 1η Ιουνίου στα Επαγγελματικά Λύκεια και στις 2 Ιουνίου στα Γενικά Λύκεια.
Παράλληλα η υπουργός ανέφερε ότι έχουν γίνει 25.000 μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών.
Την ίδια στιγμή επισήμανε πως η κυβέρνηση πιστεύει πολύ στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία και στόχος των σχολείων αυτών είναι να ανεβάσουν όλα τα σχολεία προς τα πάνω.
Αναφερόμενη στη ρομποτική στα σχολεία, η κ. Κεραμέως δήλωσε πως είναι καθ' οδόν 177 χιλιάδες σετ ρομποτικής.
Επιπλέον η υπουργός έκανε λόγο για τρία επίπεδα αξιολόγησης, του σχολείου, του εκπαιδευτικού συστήματος και των εκπαιδευτικών.
Τέλος, η ίδια επανέλαβε πως στόχος της Ν.Δ. είναι η αυτοδυναμία, σημειώνοντας πως δεν είναι αυτοσκοπός αλλά εθνική αναγκαιότητα.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 31/03
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ