3ο Γυμνάσιο Χίου
«Μονόδρομος» η μεταστέγαση του 3ου Γυμνασίου μετά την πτώση σοβάδων

Τη λύση της μεταφοράς των μαθητών του 3ου Γυμνασίου Χίου σε κοντέινερ στον αύλειο χώρο του σχολείου, προκρίνει η απερχόμενη δημοτική αρχή, στη σκιά της προ ημερών πτώσης σοβάδων στον δεύτερο όροφο του σχολείου.

Προς το παρόν, τα μαθήματα στο σχολείο γίνονται με τηλεκπαίδευση μετά την πτώση των σοβάδων και να προχωρά σε καθαιρέσεις τμημάτων όπου απαιτείται.

Για κακοτεχνίες, αλλά και απουσία παρεμβάσεων όλα τα προηγούμενά χρόνια έκανε λόγο ο Δημαρχος Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης, λέγοντας ότι έχει δρομολογηθεί με τη χρηματοδότηση από το ταμείο Αλληλεγγύης.

Στη συνέχεια, τόνισε ότι θα ακολουθήσει η ολική ανακατασκευή του 3ου Γυμνασίου, και αναμένεται η δημοπράτηση του συγκεκριμένου έργου.

«Η μεταστέγαση του σχολείου είναι μονόδρομος καθώς θα υπάρχουν εργασίες στους χώρους του σχολείου», ανέφερε ο Σταμάτης Κάρμαντζης.

Σε αναμονή του εγγράφου από την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση για να προχωρήσει η μεταστέγαση του σχολείου σε προκάτ αίθουσες στον αυλειο χώρο βρίσκεται και η σχολική επιτροπή Δευτεροβάθμιας, σύμφωνα με τον Κώστα Καρατζά.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/02

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

w07-140344arxaiaagora.jpg
Αρχαίοι Έλληνες: Από τι πέθαιναν κυρίως και ποιο ήταν το προσδόκιμο ζωής
Ούτε από εγκεφαλικά ούτε από εμφράγματα - Στην αρχαία Ελλάδα και στη Ρώμη οι θάνατοι οφείλονταν κυρίως σε άλλες αιτίες
Αρχαίοι Έλληνες: Από τι πέθαιναν κυρίως και ποιο ήταν το προσδόκιμο ζωής
Teacher
Αλήθεια, τι παραπάνω θα μπορούσε να κάνει ο διευθυντής που καρατομήθηκε από το υπουργείο Παιδείας;
το Υπουργείο Παιδείας έριξε μεγάλο μέρος της ευθύνης για το περιστατικό σε σχολείο της Μαγνησίας (τραυματισμός μαθήτριας από συμμαθητή της) σχεδόν εξ...
Αλήθεια, τι παραπάνω θα μπορούσε να κάνει ο διευθυντής που καρατομήθηκε από το υπουργείο Παιδείας;