Σύλλογος ΠΕ Πιερίας

Δείτε παρακάτω ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Πιερίας σχετικά με την ενημερωτική συνάντηση με θέμα τις μετατάξεις εκπαιδευτικών και αξιολόγηση-χειραγώγηση.

ΘΕΜΑ  :  « Ενημερωτική συνάντηση»

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π. Ε. Πιερίας  αφουγκραζόμενο την αγωνία και ανησυχία των συναδέλφων σχετικά με θέματα που δημιουργούν ανασφάλεια και αβεβαιότητα για το αύριο, αποφάσισε να προσκαλέσει μέλη του Προεδρείου της ΔΟΕ, τους αιρετούς του ΚΥΣΠΕ  Β. Παληγιάννη και  Δ. Μπράτη και τη νομικό σύμβουλο της ΔΟΕ κ. Μ. Τσίπρα για άμεση ενημέρωση και άμεση απάντηση των ερωτημάτων.

Το θέμα της εκδήλωσης θα είναι ‘’Μετατάξεις εκπαιδευτικών και αξιολόγηση-χειραγώγηση’’ και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα ¨ΕΚΑΒΗ¨ του πνευματικού Κέντρου Κατερίνης την Τετάρτη 12 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ.

Επισημαίνουμε ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση θα γίνει σε επίπεδο Κεντρικής Μακεδονίας και θα παρευρίσκονται εκπαιδευτικοί από τους αντίστοιχους νομούς.

Θεωρούμε ότι η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη, για να μπορέσουμε συλλογικά να εκφράσουμε τους προβληματισμούς μας και να ζητήσουμε να ασκηθεί πίεση για την επίλυση των προβλημάτων από τους κατεξοχήν αρμόδιους.

Για  το  Δ. Σ.

Η Πρόεδρος        Η Γραμματέας

Βάσσου  Φρειδερίκη           Κατιμερτζή  Μαγδαληνή

Α.Π.   170            Κατερίνη 10/3/2014