Από σήμερα, Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου και έως την Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου θα μπορούν οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στις προκηρύξεις 8Κ/2021 και 10Κ/2021 του ΑΣΕΠ να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα απαραίτητα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα προσόντα που επικαλέστηκαν κατά την διαδικασία των ηλεκτρονικών αιτήσεων.
Υπενθυμίζουμε ότι η προκήρυξη 8Κ/2021 του ΑΣΕΠ αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, 120 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στις Εταιρείες Προστασίας Ανηλίκων Αθηνών και Πειραιά και στον ΟΑΕΔ.
Η προκήρυξη 10Κ/2021 του ΑΣΕΠ αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, 48 θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ Α.Ε.).
Διαβάστε την συνέχεια στο proson.gr
Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα
2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ την Ιούνιο: Ανακοινώθηκε επίσημα Όλη η ύλη εδώ
Πώς γίνεσαι Εκπαιδευτής Ενηλίκων με υψηλές αμοιβές; Όλοι μπορούν!
ΝΕΟ! Εύκολη Πιστοποίηση Ιταλικών ή Ισπανικών (μόρια 2ης ξένης γλώσσας)
Πιστοποίηση Η/Υ - ECDL golearn για το Δημόσιο σε 2 ημέρες στα χέρια σου