Εναν λογιστή με 12μηνη σύμβαση θα εντάξει στο δυναμικό του ο όμιλος ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο εμπορίας τροφίμων, με 210 σούπερ μάρκετ, 12 Cash & Carry, 48 franchise καταστήματα και 10.674 εργαζόμενους.
Ο κάτοχος της θέσης θα είναι υπεύθυνος για την τήρηση της διαδικασίας Εγκρισης Δαπανών - Capex βάσει Budget και για την παρακολούθηση και προετοιμασία στατιστικών στοιχείων της εταιρείας.
Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει πτυχίο σε Λογιστική & Χρηματοοικονομική ή Διοίκηση Επιχειρήσεων, εμπειρία από τρία έως πέντε έτη σε Λογιστήριο, άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας, άριστη γνώση και χρήση SAP R3, άριστη γνώση MS Office (Word, Excel, Power Point), γνώση IFRS / IAS (επιθυμητή), πιστοποίηση ACCA ή ΙΕΣΟΕΛ (επιθυμητή). Τέλος, ο νέος συνεργάτης θα πρέπει να έχει ικανότητα διαχείρισης και ανάλυσης αριθμών και πολύ καλό επίπεδο επικοινωνίας.
Διαβάστε τη συνέχεια της αγγελίας ΕΔΩ
Σε περίπτωση που έχετε κάποια παρατήρηση, στείλτε μας μέιλ στο [email protected].
Αν πάλι θέλετε να αναρτήσετε τη δική σας αγγελία, εντελώς δωρεάν, πατήστε ΕΔΩ
Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα
2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ την Ιούνιο: Ανακοινώθηκε επίσημα Όλη η ύλη εδώ
Πώς γίνεσαι Εκπαιδευτής Ενηλίκων με υψηλές αμοιβές; Όλοι μπορούν!
ΝΕΟ! Εύκολη Πιστοποίηση Ιταλικών ή Ισπανικών (μόρια 2ης ξένης γλώσσας)
Πιστοποίηση Η/Υ - ECDL golearn για το Δημόσιο σε 2 ημέρες στα χέρια σου