Αμπελόκηποι,24/09/12

«ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ»

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Ζ’ Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν.Θεσ/νίκης (21/09/2012) εκφράζει τη συμπαράσταση των εκπαιδευτικών του Συλλόγου μας στο δίκαιο αγώνα των εργαζόμενων του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, οι οποίοι κατέλαβαν το Δημαρχείο και καλούν σε πανεργατικό, παλλαϊκό αγώνα για να μην περάσουν τα νέα μέτρα και να ανατραπεί η αντεργατική πολιτική κυβέρνησης, Ε.Ε. και Δ.Ν.Τ.

Πιστεύουμε πως μόνο με τον κοινό, παρατεταμένο, δυναμικό, αποφασιστικό αγώνα όλων των εργαζόμενων και των ανέργων, των συνταξιούχων και της νεολαίας μπορεί να μπει φραγμός σε αυτή την πολιτική που καταστρέφει εργατικές και λαϊκές κατακτήσεις αιώνων και στερεί από όλους τα βασικά κοινωνικά, εργασιακά και πολιτικά δικαιώματα. Μόνο έτσι μπορούμε να πάρουμε πίσω όλα αυτά που μας έχουν κλέψει, το δικαίωμα -το δικό μας και των παιδιών μας -για μια αξιοβίωτη ζωή.

Καλούμε τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς, τους εργαζόμενους και  όλη την κοινωνία της Δυτικής Θεσ/νίκης να στηρίξουν τον αγώνα των εργαζόμενων του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου και να τον κάνουμε δικό μας αγώνα!

Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς του Συλλόγου μας και κάθε κάτοικο της περιοχής να συμμετέχουν στις πορείες που διοργανώνονται από τους Εργαζόμενους των Ο.Τ.Α. την Τρίτη 25/9 και θα ξεκινήσουν από τα Δημαρχεία Κορδελιού-Ευόσμου και Π. Μελά στις 6.30μ.μ. για να καταλήξουν στις 7.30μ.μ. σε μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία Επταλόφου.

Για  το  Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                           Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΑΒΒΙΔΟΥ                                                                                    ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΣΕΓΚΟΥΛΗΣ

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση