Thumbnail

"Ο Βύρων Πολύδωρας είναι ένας ποιητής της πολιτικής". Αυτή ήταν η ανεπίσημη αντίδραση της Ν.Δ. στις δηλώσεις του Πολύδωρα για ενδεχόμενη συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή. Ποιητής της πολιτικής, δηλαδή λαπάς, γραφικός, ασυνάρτητος, ημιπάλαβος, κάπως έτσι βλέπει η Δεξιά τους ποιητές, τους οποίους παρόλα ταύτα τους εντάσσει στις προπαγανδιστικές τις επιδιώξεις.

Όπως ο εξ απορρήτων του Σαμαρά Χρύσανθος Λαζαρίδης που επικαλέσθηκε τον Καβάφη, λέγοντας για όσους από τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ ανασκαλεύουν το παρελθόν ότι κι οι δυο εξίσου βλάπτουν την Αλεξάνδρεια. Βέβαια το σωστό είναι ότι "βλάπτουν κι οι τρεις τους τη Συρία το ίδιο", αλλά δεν βαριέσαι, ένας δεξιός προπαγανδιστής δεν χρειάζεται να γνωρίζει τους στίχους επακριβώς και το περίπου αρκετό είναι για να κάνει τη δουλειά του.

 
Ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση της εκπροσώπου της Ν.Δ. Μισέλ Ασημακοπούλου, που χαρακτήρισε τις δηλώσεις του κ. Πολύδωρα "περίεργες". Τι σημαίνει περίεργες; Ότι ο Πολύδωρας βυσσοδομεί, ότι απεργάζεται σχέδια υπονόμευσης, ότι είναι πράκτορας του Μιχαλολιάκου; Την επομένη, η κ. Πιπιλή, με το τσαμπουκαλεμένο στυλ που όλοι αγαπήσαμε, το είπε ντεκλαρέ: Άμα θέλει ο Πολύδωρας να πάει να μαζέψει τις ψήφους της Χρυσής Αυγής.
 
Τη σκυτάλη των επιθέσεων πήρε η Σοφία Βούλτεψη, η οποία αποκάλεσε τον Πολύδωρα κουφό, γιατί δεν άκουσε, λέει, ότι ο Σαμαράς απηύθυνε από το συνέδριο πρόσκληση ενότητας στην κεντροδεξιά και όχι στην ακροδεξιά. Μωρέ μια χαρά άκουσε ο Πολύδωρας, άκουσε για "άοπλη εισβολή λαθρομεταναστών", για "το Έθνος που είναι πάνω από τα κόμματα", για τον νόμο και την τάξη, για τον αλυτρωτισμό των Σκοπίων, για τη σημαία που μας σκεπάζει, μωρέ βιονικό αυτί έχει ο Βύρωνας. Οι άλλοι ήτανε κουφοί.
 
Ο Βύρωνας είναι γραφικός, είναι περίεργος, είναι δολοπλόκος, είναι κουφός. Τότε γιατί ρε παιδιά της Ν.Δ. έχετε στο κόμμα έναν τέτοιον άνθρωπο, γιατί τον κάνατε πρόεδρο της Βουλής έστω και για μία μέρα, γιατί του αναθέσατε τόσα και τόσα κρίσιμα υπουργεία; Δεν σας έπιασε ο πόνος για τον Πολύδωρα, δεν σας πείραξαν όσα είπε, σας πείραξε η ώρα που τα είπε. Όταν πριν από λίγες μέρες ο γ.γ. της κυβέρνησης και στενός συνεργάτης του Σαμαρά Τάκης Μπαλτάκος είχε χαρακτηρίσει απευκταίο αλλά όχι απίθανο το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Χ.Α., δεν είχατε βγάλει άχνα. Γιατί τότε μύριζε εκλογές και η καβάτζα των νεοναζί ήταν απαραίτητη, ενώ τώρα συγκυβερνάτε με το δημοκρατικό, τρομάρα του κι αυτουνού, ΠΑΣΟΚ και πρέπει να μετράτε τα λόγια σας.
 
Τον Πολύδωρα τον έκραξαν όλοι πλην του Λαζαρίδη, ο οποίος μπορεί να μην σκαμπάζει γρι από ποίηση, μπορεί να μπερδεύει την Αλεξάνδρεια με τη Συρία, δεν φταίει αυτός, φταίνε οι αραπάδες που είναι όλοι ίδιοι, στις πολιτικές ίντριγκες όμως είναι νομπελίστας.
 
Πηγή: Αυγή

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πηγαίνετε διακοπές; Βγάλτε αυτές τις 5 συσκευές από την πρίζα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 5/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πετρουνιας
Λευτέρης Πετρούνιας: Έγραψε ιστορία κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο!
Έγινε ο πρώτος αθλητής στην ιστορία των Αγώνων από το 1924 και μετά που κατακτάει 3 Ολυμπιακά μετάλλια στο συγκεκριμένο αγώνισμα
Λευτέρης Πετρούνιας: Έγραψε ιστορία κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο!
φωτο
Αποκλεισμός της Ικαρίας και των Φούρνων απ’ τη σύσταση νέων οργανικών θέσεων ειδικοτήτων στην Α/βάθμια Εκπαίδευση
«Η μη σύσταση οργανικών θέσεων δημιουργεί προβλήματα, σε ορισμένες περιπτώσεις πάρα πολύ σοβαρά»
Αποκλεισμός της Ικαρίας και των Φούρνων απ’ τη σύσταση νέων οργανικών θέσεων ειδικοτήτων στην Α/βάθμια Εκπαίδευση
viasmos-koritsi.jpg
Διδυμότειχο: Ανατριχιάζει μάρτυρας - «Ούρλιαζε “θα με σκοτώσει, βοήθεια”, ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση» –
Συγκλονιστική μαρτυρία του ιδιοκτήτη του ψητοπωλείου που βρήκε «καταφύγιο» η 32χρονη
Διδυμότειχο: Ανατριχιάζει μάρτυρας - «Ούρλιαζε “θα με σκοτώσει, βοήθεια”, ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση» –