Thumbnail
Σοκαριστική υπόθεση κακοποίησης 5χρονου κοριτσιού στην Ξάνθη

Σοκαριστική υπόθεση κακοποίησης 5χρονου κοριτσιού στην Ξάνθη, από τον Θείο της, τον ανιψιού του και φίλου του.

Το 5χρονο κοριτσάκι έπεσε θύμα βιασμού από  πό τον αδερφό του πατέρα της, τον 12χρονο πρώτη της ξάδερφο και έναν φίλο του, μέσα στις τουαλέτες του τζαμιού στη Γλαύκη της Ξάνθης.

Με ερώτηση που έκανε στην Βουλή, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κούικ, έκανε ευρέως γνωστό το θέμα, καθώς το περιστατικό έγινε τον Αύγουστο του 2010 και οι μέχρι τώρα δράστες κυκλοφορούν ελεύθεροιι.

Την υπόθεση ερευνά η Δικαιοσύνη, προκύπτει από έγγραφο του υπουργού Δικαιοσύνης, Χαράλαμπου Αθανασίου που διαβιβάστηκε στη Βουλή.

Όπως αναφέρει το newsit.gr στο κείμενο της ερώτησης παρατίθενται ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, σύμφωνα με τις οποίες ο βιασμός ήταν ο δεύτερος κατά σειρά σε βάρος του πεντάχρονου κοριτσιού και οι δράστες χρησιμοποίησαν ακόμη και ξύλα στα γεννητικά όργανα του παιδιού με πρωτοφανή αγριότητα και σαδισμό.

Παιδοψυχίατρος που εξέτασε το παιδί επιβεβαίωσε τα εγκλήματα του βιασμού. Όπως εξάλλου παρατίθεται στο κείμενο, στην αρχή θεωρήθηκε πρωταγωνιστής της άγριας εγκληματικής πράξης ο πατέρας του παιδιού, αλλά στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι οι δράστες του βιασμού ήταν ο αδελφός του (θείος της μικρής) με δύο ακόμη ανήλικους, ο ένας ηλικίας 12 ετών (γιος του) και ο άλλος φίλος του.

Για την υπόθεση, όπως προκύπτει από την απάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης, έχουν σχηματιστεί δύο δικογραφίες, η μία το 2013 και η δεύτερη το 2014, οι οποίες εκκρεμούν όμως στην ανάκριση.

Με την πρώτη δικογραφία ασκήθηκε δίωξη για την πράξη της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, της ηθικής αυτουργίας στην πράξη της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, του βιασμού κατ΄ εξακολούθηση και της αποπλάνησης ανηλίκου κατ΄ εξακολούθηση.

Με τη δεύτερη δικογραφία ασκήθηκε δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκου νεότερου των 12 ετών κατ΄ εξακολούθηση και ηθική αυτουργία σε αποπλάνηση ανηλίκου νεότερου των 12 ετών κατ΄ εξακολούθηση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ρεύμα
Κερδοσκοπικά παιχνίδια και ελλιπείς υποδομές αυξάνουν τις τιμές του ρεύματος
Oι καθηγητές υπoστηρίζουν ότι η όποια αποκλιμάκωση των τιμών θα είναι σίγουρα μικρότερη της αύξησης που καταγράφεται το διάστημα που διανύουμε
Κερδοσκοπικά παιχνίδια και ελλιπείς υποδομές αυξάνουν τις τιμές του ρεύματος
καταθλιψη
Το μυστήριο της καμπύλης U: Οι νέοι σήμερα είναι πιο δυστυχισμένοι από ποτέ
Ένα σοβαρό φαινόμενο παρατηρούν οι ερευνητές και δεν έχουν τελική εξήγηση γιατί οι νέοι σήμερα είναι πιο δυστυχισμένοι
Το μυστήριο της καμπύλης U: Οι νέοι σήμερα είναι πιο δυστυχισμένοι από ποτέ