Thumbnail
«Ρεαλισμός δεν είναι να κάτσουμε στα "αυγά μας", είναι να παλέψουμε τα δικαιώματά μας».

Συναντήσεις για συντονισμό και κοινή δράση για το σχολείο των αναγκών τους πραγματοποιούν σήμερα το απόγευμα οι μαθητές Αθήνας και Πειραιά.

Στην Αθήνα, πραγματοποιείται Συντονιστικό των σχολείων με τη συμμετοχή των εκλεγμένων σε 5μελή και 15μελή και άλλων μαθητών στις 4.30 μ.μ., στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας. Στις 5.30 μ.μ. θα γίνει αντίστοιχη συνάντηση για τα σχολεία του Πειραιά στην πλατεία Κοραή (στο σκάκι).

«Δώσαμε με αποφασιστικότητα μια δύσκολη μάχη στα σχολεία μας. Κάναμε τις συνελεύσεις μας, συζητήσαμε, οργανώσαμε τον αγώνα μας κόντρα σε απειλές και τρομοκρατία και πλημμυρίσαμε με τα τραγούδια μας, τα συνθήματά μας, τα πανό μας, τη μεγάλη συμμετοχή μας, τους δρόμους της Αθήνας και όλης της χώρας!», σημειώνουν οι μαθητές ανανεώνοντας ήδη το ραντεβού για τις 12 Νοέμβρη στην πανεργατική απεργία: «2 Νοέμβρη κάναμε χαμό... 12 Νοέμβρη θα γίνει πανικός», δηλώνουν, σημειώνοντας πως «ρεαλισμός δεν είναι να κάτσουμε στα "αυγά μας", είναι να παλέψουμε τα δικαιώματά μας».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ipourgeio_paideias.jpg
Εντοπίστηκαν λάθη στους πίνακες κατανομής των 3.278 θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Μετά τις διορθώσεις πάνε για ΦΕΚ
Με την ολοκλήρωση των διορθώσεων θα υπογραφούν από τον υπουργό και την υφυπουργό Παιδείας και θα σταλούν στο Εθνικό Τυπογραφείο προς δημοσίευση.
Εντοπίστηκαν λάθη στους πίνακες κατανομής των 3.278 θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Μετά τις διορθώσεις πάνε για ΦΕΚ