Thumbnail
Παρουσία εισαγγελέα και εκπροσώπου της ΕΕΤΤ

Σε κατάσχεση εξοπλισμού και μηχανημάτων που χρησιμοποιεί η ΕΡΤopen για τη μετάδοση του ραδιοφωνικού της προγράμματος από τη συχνότητα της ΕΡΑ 106,7 προχώρησαν αστυνομικές δυνάμεις, στην περιοχή της Πάρνηθας, με την παρουσία εισαγγελέα και εκπροσώπου της ΕΕΤΤ.

Σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου της ΠΟΣΠΕΡΤ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, σημειώνει ότι η ΕΡΤ έδωσε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις ότι δεν εμπλέκεται στο σημερινό σκηνικό κατάσχεσης των ραδιοπομπών και μηχανημάτων της ERTopen.

Ακόμη, ο εκπρόσωπος αναρωτώμενος για τη δεύτερη στοχοποίηση της ERTopen, τονίζει ότι βάσει του σκεπτικού της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων, από τη στιγμή που δεν υπάρχει ακόμα ΕΣΡ, όλοι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί είναι παράνομοι.

Η σημερινή κατάσχεση των μηχανημάτων της ERTopen είναι η δεύτερη μέσα στο τελευταίο τρίμηνο. Υπενθυμίζεται το αντίστοιχο περιστατικό στα Τουρκοβούνια, τον περασμένο Σεπτέμβριο, όπου και πάλι η αστυνομία, παρουσία εισαγγελέα και εκπροσώπου της ΕΕΤΤ, είχαν προχωρήσει στην κατάσχεση εξοπλισμού ραδιοφωνικού σήματος και είχαν προσαχθεί οι επικεφαλής της ΠΟΣΠΕΡΤ, οι οποίοι στη συνέχεια αφέθησαν ελεύθεροι.

Σημειιώνεται, τέλος, ότι ο υπουργός Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, έχει επανειλημμένα καταγγείλει τη διοίκηση της ΕΕΤΤ για τη σύμβαση που έχει υπογράψει με τη DIGEA. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 30/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα