Thumbnail
Τάνια

Πολεμικό τοπίο ολούθε! Φυλαχτείτε καημένοι μη σας πάρει καμιά αδέσποτη. Μάχη στη Νέα Δημοκρατία για μια χούφτα... αρχηγίας. Στο ΣΥΡΙΖΑ γιαπωνέζικα σπαθιά σφυρίζουν στον Αέρα.

Οι αναρχικοί κάνουν πόλεμο με νύφες και μ' αγγόνια. Ζβιιιν!  Σφαίρα νεοδημοκρατική; σπαθί συριζαίικο; καδρόνι αναρχικό; Ποιος ξέρει. Πάντως πάρτε την καραβάνα, την κουραμάνα και την πλεχτή την κάλτσα για τα κρυοπαγήματα και  Έστε Έτοιμοι.

Οι δημοσιογράφοι καναλιών, εφημερίδων και διαδικτύου, έχουν μετατραπεί σε πολεμικούς ανταποκριτές, μεταφέροντάς μας τα νέα από την εμπόλεμη ζώνη, του προεκλογικού αγώνα για την ανάδειξη του νέου Αρχηγού της ΝΔ. Όλα αρχίζουν: «Η Μάχη στη ΝΔ...». Τέσσερεις οι στρατηγοί των νεοδημοκρατικών στρατών. Μεϊμαράκης, Μητσοτάκης, Γεωργιάδης, ή σκέτος Άδωνις και Τζιτζικώστας.
Στήσανε, λοιπόν, τα στρατιωτάκια τους πάνω στην ηλεκτρονική τράπεζα της Αίθουσας Πολέμου της ΝΔ. Τύφλα νάχει ο Κλαούζεβιτς, για τη διάταξη δυνάμεων. Ορίσανε και τη μέρα της μάχης, 22 Νοεμβρίου.
Άναψαν τα φωτάκια της ηλεκτρονικής τράπεζας και αρχίσανε, ο καθένας ξεχωριστά, να φωνάζει δυνατά, για όποιο θέμα του κάπνιζε: «Δεν συμμετέχω σε μάχη γενεών αλλά σε μάχη ιδεών. Ρίχτηκα στη μάχη γιατί έχω μάθει να δίνω μάχες με το κόμμα που υπηρέτησα από την πρώτη στιγμή». (Μεϊμαράκης). «Απλός στρατιώτης αν δεν κερδίσω τη μάχη» (Μητσοτάκης). Φαντάρε πού πας; «Δεν κατεβαίνω σε αυτήν τη μάχη για να γίνω αντιπρόεδρος του Τζιτζικώστα. Κατεβαίνω για να γίνω πρόεδρος» (Άδωνις). «Ζήτω η Μακεδονία. Ζήτω η Ελλάδα», φώναζε από την άλλη μεριά ο Τζιτζικώστας. Σκέτο χάος. ΝΔ VS ΝΔ. Δηλαδή ΝΔ εναντίον, (βέρσους), ΝΔ.
Η εταιρεία, που με ... διεθνή διαγωνισμό ανέλαβε την παρακολούθηση της μάχης, αυτή ντε που ούτε ιστοσελίδα δεν έχει, η διεθνής, ανέλαβε να μεταδώσει τη μάχη LIVE, (λάιβ) που λένε οι Αγγλοσάξονες, δηλαδή ζωντανά. Στις 22 του μηνός Νοεμβρίου η μάχη άρχισε. Και τι μάχη! Ισάξια της μάχης της Σουρογιάμα με τους Σαμουράι. Μετ' ου πολύ, και ενώ τα στρατεύματα έπαιρναν τις πρώτες εντολές από τους στρατηγούς, το Σύστημα... ΕΠΕΣΕ!!! Τι πάει να πει έπεσε; Καπούτ, νεκρό, κόκαλο, τέζα, τα τίναξε.
Επικράτησε πανικός. Φέρανε τα λάπτοπ να δούνε αν έφταιγαν τα τερματικά. Τίποτα. Αγόρασαν μπαλαντέζες για να τροφοδοτήσουνε το Σύστημα από το δίπλα κτίριο. Τίποτα. Η ακαμψία του θανάτου. Η ληξιαρχική πράξη του θανάτου της Μάχης εξεδόθη την 9ην πρωϊνήν. Και ενώ στην Αίθουσα Πολέμου δεν υπήρχε Σύστημα, γύρω- γύρω, σε όλη την Ελλάδα δούλευε κανονικά. Ηλεκτρονικά μεταδόθηκαν  οι δηλώσεις «Φταίει ο Μεϊμαράκης», «Σας το είχα πει ότι δεν θα ψηφίσουμε», «Έστειλα και επιστολή για τον κίνδυνο», «Φταίει ο Σαμαράς που δική του ήταν η εταιρεία», «Άφαντος ο Παπαμιμίκος», σε ολόκληρη τη χώρα.
Στις 23 Νοεμβρίου όταν ξημέρωσε ο Θεός τη μέρα, άρχισε ο Εμφύλιος.
 Γελάνε όλοι με τα χάλια της ΝΔ. Αλλά να γελάνε κι οι Συριζαίοι, δεν κάνει. Στη μεγάλη απεργία της 12 Νοέμβρη, το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, κάλεσε στην απεργία λέγοντας: «Οι αγώνες απέναντι στις αντιλαϊκές, ακραία νεοφιλελεύθερες πολιτικές συνεχίζονται ακόμα πιο δυναμικά. Διεκδικούμε τα θεμελιώδη δικαιώματά μας στην εργασία, ... τις συλλογικές συμβάσεις, στην ...Ασφάλιση, ...την προστασία της πρώτης κατοικίας». Και το πανό έγραφε: «Κάτω τα χέρια από τα βαρέα γιατί θα σας τα κόψουμε»!!!! ΣΥΡΙΖΑ VS ΣΥΡΙΖΑ. Και η πλάκα έχει και συνέχεια: «Το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ καλεί, με ανακοίνωσή του, εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους, νέους και νέες να συμμετέχουν στην 24ωρη γενική απεργία της Πέμπτης 3 Δεκέμβρη». Δυο φράγκα η βιολέτα τσιγκολελέτα,  τσιγκολελέτα.
Περασμένο αλλά χαριτωμένο, για τα «αναρχικά» γεγονότα στο γιορτασμό του Πολυτεχνείου.  «Αφού αντιληφθήκαμε αυτό το πραγματικά τραγικό λάθος επιστρέψαμε στο Πολυτεχνείο για να απολογηθούμε... Τους είπαμε πως εμείς τους επιτεθήκαμε και πως θα μπορούσαν να πράξουν αναλόγως σε βάρος μας...». Γράφουν στο κείμενο «απολογίας» που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο. Δηλαδή θα καθόντουσαν να τους δείρουν οι δαρμένοι; Αναρχικοί VS λογικής.
Πού νάρθουν οι τζιχαντιστές μάτια μου στην Ελλάδα. Και νάρθουν και να δηλώσουν: «είμαστε τζιχαντιστές», κανένας δεν θα τους δώσει σημασία. Έχουμε τις δικές μας μάχες εμείς. Αέραααα!

 

Πηγή: Εφημερίδα Λαϊκός Δρόμος

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 31/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα