Μια πρόταση – βόμβα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στο τηλεοπτικό σκηνικό έκανε ο τηλεοπτικός σταθμός «EPSILON» για τις τηλεοπτικές άδειες, όπως αποκαλύπτεται σε επιστολή που απέστειλε η διεύθυνση του σταθμού στον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά.
Σύμφωνα με την εν λόγω πρόταση, η ιδιοκτησία του «EPSILON» είναι διατεθειμένη να πληρώσει το ποσό των 35 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να αποκτήσει τηλεοπτική άδεια πανελλαδικής εμβέλειας.
Το ποσό αυτό είναι 11 φορές πάνω από τη γενική τιμή εκκίνησης για την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας που έχει θέσει η κυβέρνηση και έχει οριστεί στα 3 εκατομμύρια ευρώ.
Μάλιστα, η ιδιοκτησία του «EPSILON» ζητάει επιπλέον για κάθε μια από τις άδειες να ορισθεί τιμή εκκίνησης τα 35 εκατομμύρια ευρώ καθώς επίσης και να τροποποιηθεί η διάταξη που προβλέπει ότι το ποσόν πρέπει να καταβληθεί εφάπαξ.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ