Thumbnail

Άκαρπες έχουν αποβεί μέχρι στιγμής οι έρευνες για την ανεύρεση του 30χρονου Γιώργου Καραμιχαηλίδη, που αγνοείται από τις 31/8/2016 στην περιοχή Βότση Αλοννήσου όπου έκανε τις διακοπές του.

Οι φίλοι του που συνεχίζουν τις έρευνες στο νησί, κάνουν έκκληση για εθελοντές και για οδηγούς εκπαιδευμένων σκύλων προκειμένου να συνδράμουν στις προσπάθειες ανεύρεσης του 30χρονου.

Στις έρευνες συμμετέχουν από στεριάς 14 άτομα με το λιμενικό να συνεχίζει τις έρευνες από τη θάλασσα. Σημειώνεται ότι αύριο (6/9) αναμένονται άλλοι πέντε εθελοντές δύτες.

Όπως δήλωσε στο Δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΤ, η Παναγιώτα Νικομάνη , η ψυχολογική κατάσταση του 30χρονου δεν ήταν καλή, το τελευταίο διάστημα και ειδικοί με τους οποίους επικοινώνησαν οι φίλοι του, θεωρούν πιθανόν για έναν άνθρωπο σε αυτή την κατάσταση, να είναι πολύ τρομαγμένος και να βρίσκεται κάπου κρυμμένος. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται η οργάνωση NGO Omnibus, το απόγευμα της ίδιας ημέρας έφυγε από το δωμάτιο της πανσιόν όπου έμενε και πήγε στο αλιευτικό καταφύγιο του όρμου Βότση, όπου προσπάθησε να λύσει ένα αλιευτικό σκάφος με σκοπό να βγει στα ανοιχτά για βόλτα.

Έγινε όμως αντιληπτός από ψαράδες και βούτηξε με τα ρούχα στη θάλασσα. Άρχισε να κολυμπά προς την έξοδο του λιμανιού και χάθηκε στο σκοτάδι. Οι ψαράδες ειδοποίησαν τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος που ξεκίνησαν ολονύχτιες έρευνες. Με το πρώτο φως της μέρας δύτες βρήκαν στο βυθό του λιμανιού μόνο τα ρούχα και το κινητό του τηλέφωνο.


Ο 30χρονος Γιώργος Καραμιχαηλίδης, ο οποίος κατάγεται από την Θεσσαλονίκη και διαμένει στο Βέλγιο, έχει ύψος 1,90 μ. και μαλλιά καστανά μέχρι τον ώμο.

Εάν γνωρίζετε οτιδήποτε, καλέστε στο 100 ή στη Γραμμή Βοήθειας της Omnibus: 801 700 7707.

Διευκρινίζεται ότι η αναδημοσίευση των σχετικών δεδομένων επιτρέπεται αποκλειστικά με σκοπό την εύρεση και για όσο διάστημα διαρκεί η αναζήτηση.


Να σημειωθεί πως οι φίλοι  του 30χρονου διακινούν μέσω του διαδικτύου και με όποιον άλλο τρόπο μπορούν, την εξής ανακοίνωση, γραμμένη στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα:

«S.Ο.S Όσο περνάνε οι μέρες αυξάνονται οι ανάγκες για την κάλυψη των εξόδων των φίλων και εθελοντών που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Αλόννησο και διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό του Γιώργου. Εξίσου σημαντική είναι η βοήθεια όσων ατόμων μπορούν να βοηθήσουν με την παρουσία τους στο νησί. Είναι αναγκαία η οικονομική στήριξη από οποιονδήποτε μπορεί με οποιοδήποτε ποσό ώστε να καλυφθούν τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής. Καταθέσεις από εδώ και στο εξής θα γίνονται στους λογαριασμούς της κοπέλας του Γιώργου, Κωνσταντίνας Καραμέρη.
Εθνική Τράπεζα: Iban GR
0901102130000021356408068
Βέλγικο Iban BE 43363142460001
S.O.S Friends and family are searching for Giorgos for days now. The financial needs are rising and we would ask for your help by contributing any amount of money that you think you can offer. The money goes to transportation, accommodation and expenses for the people coming to help in Alonnisos island. From now on you can send money at Giorgos’s girlfriend, Konstantina.
Thank you all for your help. Bank account
Ethniki Trapeza – Iban gr0901102130000021356408068
Belgium Iban BE 43363142460001»


Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/725318/thriler-stin-alonniso-me-tin-exafanisi-30xronoy-akarpes-oi-ereynes-ekklisi-gia-ethelontes#ixzz4JTbFkLcF

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα