Εξαιτίας των ανέμων έσπασαν οι κάβοι από φέρυ της γραμμής Ρίου Αντιρρίου και παρέσυρε βάρκες και φουσκωτά.
Οι κάβοι του φέρι μποτ «Νικόλαος Α'» έσπασαν και το φέρι μπόουτ άρχισε να κινείται προς τα δυτικά παρασυροντας ότι έβρισκε μπροστά του.
Kινήθηκε για 500 περίπου μέτρα με αποτέλεσμα να παρασύρει 15 περίπου σκάφη, κάποια τα έβγαλε στην στεριά, ενώ δύο μικρότερα βυθίστηκαν.
Όλα αυτά εξαιτίας της κακοκαιρίας. Το φέρι μπόουτ που ήταν αγκυροβολημένο κοντά στις εγκαταστάσεις του Τιτάνα στο Ρίο ακινητοποιήθηκε τελικά ακριβώς απέναντι από εστιατόριο και μάλιστα σε παράλληλη προς την ακτογραμμή θέση.
Ιδιοκτήτες σκαφών βρέθηκαν στο σημείο και προσπαθούσαν με νύχια και με δόντια, κάτω από αντίξοες συνθήκες να βγάλουν τα σκάφη τους έξω. Πολλά από αυτά είχαν υποστεί ζημιές.
Μέλη του πληρώματος του φέρι μποτ μπήκαν μέσα για να δουν τι συμβαίνει. Ευτυχώς η ζημιά ήταν πολύ μικρότερη από αυτήν που θα μπορούσε να γίνει με ένα μεγάλο φέρι να κινείται μόνο του μέσα στην ανεμοδαρμένη θάλασσα. Για καλή τύχη όλων ακινητοποιήθηκε πολύ γρήγορα.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ