Thumbnail
Τι φέρεται να δηλώνει η 60χρονη στους αστυνομικούς

Στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων προσήλθε οικειοθελώς η 60χρονη γυναίκα που κατηγορείται για τον θάνατο του 57χρονου ποδηλάτη στα Χανιά. Η ίδια φέρεται να δήλωσε ότι δεν κατάλαβε ότι παρέσυρε τον άτυχο άνδρα, καθώς και ότι ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του εκλιπόντος αν είναι αυτή η υπαίτια του δυστυχήματος.

Η 60χρονη, η οποία την επόμενη ημέρα του δυστυχήματος είχε ταξιδέψει για το εξωτερικό, επέστρεψε στα Χανιά και μετέβη στο Αστυνομικό Μέγαρο μαζί με συγγενικό της πρόσωπο και παρουσία του δικηγόρου της.

Σύμφωνα με το Flashnews.gr, η 60χρονη για το δυστύχημα φέτεται να δήλωσε οτι δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί ενώ ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια του θανόντος αν όντως ήταν αυτή που συνέβαλε στον πρόωρο χαμό του. Η λεπτομερής κατάθεσή της δεν έχει γίνει γνωστή έως τώρα.

Υπενθυμίζεται οτι δύο ημέρες μετά το δυστύχημα, η αστυνομία βρήκε το αυτοκίνητο που φέρεται να σκότωσε τον ποδηλάτη ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες, η 60χρονη ήταν αυτή που οδηγούσε το μοιραίο όχημα και οδήγησε τις αστυνομικές αρχές στα ίχνη της. Ωστόσο όλα αυτά αποτελούν αντικείμενο έρευνας στα πλαίσια της προανάκρισης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δασκαλοι
Η παραίτηση ενός διευθυντή σχολείου και η αστοχία της "είδησης" της παραίτησης
Εκπαιδευτική πολιτική που στρεβλώνει τις σχέσεις και μεταξύ των εκπαιδευτικών και με τα παιδιά, που μαραίνει την όποια ζωντάνια, αλήθεια, αυθορμησία,...
Η παραίτηση ενός διευθυντή σχολείου και η αστοχία της "είδησης" της παραίτησης