Ώρες αγωνίας στην Κρήτη: Μαθητής με εγκεφαλική αιμορραγία στο νοσοκομείο
Ώρες αγωνίας περνά μία οικογένεια από το Λασίθι καθώς ένας 15χρονος μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία

Όλα συνέβησαν το πρωί της Παρασκευής, όταν οι γονείς του ανήλικου πήγαν να ξυπνήσουν τον γιο τους και είδαν πως είχε σπασμούς, όπως επισημαίνει το cretapost.gr.

Αμέσως τον μετέφεραν στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου με τους γιατρούς να έχουν άμεση αντίδραση και να αποφασίζουν την μεταφορά του στο Βενιζέλειο νοσοκομείο στο Ηράκλειο.

«Ο 15χρονος ήρθε στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση με σπασμούς. Τον βάλαμε σε καταστολή, τον διασωληνώσαμε και τον μεταφέραμε στον αξονικό τομογράφο. Εκεί διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία.

Αμέσως ξεκίνησαν οι επαφές με το Βενιζέλειο νοσοκομείο με τους νευροχειρούργους να είναι σε ετοιμότητα», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου, Μασούτ Χάνι.

Ο 15χρονος αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση στο Βενιζέλειο προκειμένου να σταματήσει η αιμορραγία.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη με τους γιατρούς να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανελλαδικές
Υπουργείο Παιδείας: Χρηματοδότηση 1,5 εκατ. ευρώ για τις ανάγκες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2025
Οικονομική ενίσχυση 1,5 εκατ. ευρώ για τις ανάγκες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2025
Υπουργείο Παιδείας: Χρηματοδότηση 1,5 εκατ. ευρώ για τις ανάγκες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2025
dimitris-anastasiou
Δημήτρης Αναστασίου: «Η αξιολόγηση γίνεται τώρα τεστ πολιτικής πίστης. Και αυτό δεν απειλεί μόνο τους εκπαιδευτικούς».
10 αρχικές σκέψεις: Η στόχευση στο "επί της αρχής" μετατρέπει την αξιολόγηση σε όργανο φρονηματικής καθαρότητας.
Δημήτρης Αναστασίου: «Η αξιολόγηση γίνεται τώρα τεστ πολιτικής πίστης. Και αυτό δεν απειλεί μόνο τους εκπαιδευτικούς».