εμβόλιο
INTIME NEWS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Απολύθηκε εργαζόμενη σε μονάδα φροντίδας ατόμων με ειδικές ανάγκες που δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού

Γεγονός αποτελεί πλέον η πρώτη απόλυση εργαζομένης σε μονάδα φροντίδας ατόμων με ειδικές ανάγκες, επειδή δεν είχε εμβολιαστεί.

Ο δικηγόρος της, Χ. Κατσιβαρδάς, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Καλοκαίρι Μαζί" και τόνισε ότι η γυναίκα αρνήθηκε να εμβολιαστεί για λόγους υγείας, διατηρώντας μια επιφύλαξη για το εμβόλιο.

«Διατύπωσε τις ενστάσεις της αλλά διατηρούσε απαρεγκλίτως τα ισοδύναμα μέτρα προστασίας περιστολής της διασποράς του ιού», τόνισε.

«Η απόλυση επήλθε ως εσχάτη των ποινών, παρά το ότι ακόμα δεν είχε προηγηθεί η θέσπιση της ΚΥΑ, η οποία  προέβλεπε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για τους υγειονομικούς», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση για το εάν θα κάνει τελικά το εμβόλιο, ο δικηγόρος της απάντησε ότι θα το κάνει εάν και εφόσον υπάρχουν όλα τα επιστημονικά εχέγγυα και τεκμήρια της δώσουν τις λύσεις, για τις οποίες έχει δικαίωμα να ενημερωθεί.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 01/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

EKPA metaptixiaka
ΕΚΠΑ: Αναγόρευση του κ. Ανδρέα Δρακόπουλου σε επίτιμο διδάκτορα και απόδοση τίτλου Μεγάλου Ευεργέτη του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
  Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2024 και ώρα 19.00 στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών (κεντρικό κτήριο, Πανεπιστημίου 30)
ΕΚΠΑ: Αναγόρευση του κ. Ανδρέα Δρακόπουλου σε επίτιμο διδάκτορα και απόδοση τίτλου Μεγάλου Ευεργέτη του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος