Ερέτρια: Σε αυτοχειρία αποδίδεται ο θάνατος του διοικητή του ΑΤ
Ο 29χρονος διοικητής του ΑΤ Ερέτριας έδωσε τέλος στη ζωή του σύμφωνα με την έρευνα του ιατροδικαστή - Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

Γνωστά, μετά τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, έγιναν τα αίτια θανάτου του διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας Π.Μ, ο οποίος βρέθηκε χθες νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του και αποδίδονται σε αυτοχειρία. 

Ωστόσο οι λόγοι που οδήγησαν τον 29χρονο στην πράξη αυτή παραμένουν άγνωστοι μέχρι στιγμής. 

Ο αξιωματικός έφυγε από την υπηρεσία του στις 15:00 χωρίς όμως ποτέ να φθάσει στο σπίτι του. Η σύζυγος του, με την οποία απέκτησε τον Ιούνιο το πρώτο τους παιδί τον έψαχνε εναγωνίως καθώς δεν της είχε πει το παραμικρό και ανησυχούσε που απουσίαζε τόσες ώρες.

Λίγο μετά τις 9.15 ο 29χρονος Π. Μ. βρέθηκε νεκρός εντός του ιδιωτικού αυτοκινήτου του, το οποίο ήταν παρκαρισμένο σε πλατεία κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr ο άτυχος άνδρας έφερε τραύματα από σφαίρες ενώ εντός του αυτοκινήτου βρέθηκε το υπηρεσιακό του όπλο τύπου glock.

Ο νεαρός αξιωματικός, υπαστυνόμος Α’ στον βαθμό, είχε προϋπηρεσία στο Τμήμα Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής ενώ τα τελευταία δυο χρόνια διατελούσε χρέη Διοικητή στην Ερέτρια, δεν είχε εκδηλώσει περίεργη ή ανησυχητική συμπεριφορά ενώ συνάδελφοι του κάνουν λόγο για ένα άτομο που δεν δημιουργούσε προβλήματα ενώ μόλις λίγες ημέρες είχε παντρευτεί και περίπου δύο μήνες πριν είχε γεννηθεί η κόρη του.

Μάλιστα μέχρι και λίγο πριν φύγει από το γραφείο, το μεσημέρι της Πέμπτης, τηλεφωνούσε σε συναδέλφους για τον συντονισμό της αστυνομίας για μια μεγάλη εκδήλωση πολιτιστικού συλλόγου που θα γινόταν το ερχόμενο Σάββατο.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

syntaksiouxos-diakopes.jpg
Κοινωνικός Τουρισμός για συνταξιούχους: Έως αύριο η υποβολή αιτήσεων
Δικαιούχοι του προγράμματος είναι συνταξιούχοι του e-ΕΦΚΑ–πρώην ΟΑΕΕ που έχουν υποχρέωση καταβολής αντίστοιχης εισφοράς, ύψους 1 ευρώ, για τη...
Κοινωνικός Τουρισμός για συνταξιούχους: Έως αύριο η υποβολή αιτήσεων